![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2082
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DEMİR ELDİVEN VOLKAN
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Tur maçında İspanyol devi Sevilla'yı devirdi ve adını çeyrek finale yazdırdı. 06 Mart 2008 / 10:25 ![]() Fenerbahçe tarih yazdı!!! Fenerbahçe "Avrupa'nın büyükleri arasında ben de varım" dedi. İspanyol futbolunun yükselen yıldızı Sevilla'ya sahayı dar etti ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline adını yazdırdı. Gece uzun sürdü. Gece bitmek bilmedi. Sevilla Başkanı Jose Maria Del Nido maçtan önce yaptığı açıklamada "Cehennem nedir biliyor musunuz? Fenerbahçe'nin yerinde olsam bizden korkardım" demişti. Ama Fenerbahçe bu gece oynadığı futbolla cehennem ateşini söndürdü ve İspanyollara cehennemin ortasında soğuk duş aldırdı. VOLKAN ONURU İÇİN OYNADI Maçın ilk 10 dakikasında Sevilla uzaktan çektiği iki şutla 2-0 öne geçti. Maçı tribünde ve ekranların karşısında izleyen milyonlar, Volkan'ın bu golleri nasıl yediğine akıl erdiremiyordu. Fenerbahçe takımı daha maça ısınmadan 2-0 geriye düşünce herkes 'bu tur gitti' diye düşünmeye başlamıştı. Ancak Deivid 20 ve 78. dakikalarda sahneye çıktı ve skoru önce 2-1'e daha sonra 3-2'ye getiren golleri atarak maçı uzatmaya götürdü. Maçın uzatma dakikalarında da gol çıkmayınca tur penaltılara kaldı. VOLKAN YİNE SAHNEYE ÇIKTI Artık gözler, maçın hemen başında yediği iki golle Fenerbahçe taraftarına 'tur gitti mi' dedirten Volkan Demirel'deydi. İlk panltıyı Kanoute gole çevirdi. Kanoute'ye Vederson'la cevap veren Fenerbahçe penaltılarda eşitliği sağladı. Sevilla'nın ikinci penaltısını kullanmak için topun gerisine Escude geçti. Escude'nin vuruşunda köşeye giden topu Volkan müthiş bir refleksle kurtardı ve Fenerbahçe'ye büyük bir avantaj sağladı. Fenerbahçe'nin penaltısı için topun gerisine geçen Edu'nun vuruşunda bu kez başarılı olan Sevilla kalecisi Palop oldu. Tribünde ve ekranların başındaki milyonlar heyecandan yerinde oturamıyordu. Dragutinovic'in vuruşu da gol olunca bütün gözler yeniden Volkan'a dönmüştü. Ama Dragutinovic topu ağlarla buluşturdu. Ve nefeslerin tutulduğu an. Aurelio vurdu ve gollll. Herkes aynı şeyi söylemeye başlamıştı. Haydi Volkan! Bunu başarabilirsin! Ve Volkan başardı. Maresca'nın penaltı atışını kurtararak, turun ucuna yapıştı. O dakikadan sonra herkes tura inanmaya başlamıştı. İstanbul'un Matadoru Volkan, İspanyollara kaleyi dar etmişti. Kezman usta bir vuruşla topu ağlara gönderdiğinde artık geriye tur için tek bir görev kalmıştı. Volkan penaltıyı kurtaracak ve Fenerbahçe tur atlayacaktı. Ve Volkan yapması gerekeni yaptı. Maçın hemen başında frikikten attığı golle takımını öne geçiren Dani Alves'in vuruşunu çıkarttı!!! Bu kurtarışla Fenerbahçe tur atlıyor, Volkan da onurunu kurtarıyordu. Fenerbahçe'nin elenmesi halinde fatura kesilecek olan kaleci Volkan, 3 penaltı atışını kurtararak Fenerbahçe'nin tarih yazdığı geceye damgasını vurdu. ALLAH'TAN TEK İSTEĞİM MAÇIN PENALTILARA KALMASIYDI Volkan Demirel, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maçın başında yediğim goller bana yakışmadı. Allah'tan tek isteğim maçın penaltılara kalmasıydı. Bu dualarım kabul oldu ve üzerime düşen görevi yerine getirdim. Ama yine de bunlar yediğim goller için mazeret olamaz. O golleri yememeliydim" şeklinde konuştu. EnSonHaber.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12092
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hayırlı olsun.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|