![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2084
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Forumun birinde birbirimize karşılıklı laf atmalarla,şakalaşmalarla başlayan bir aşk...
![]() O foruma ne kendi ismimle nede kendi kimliğimle üye olmuştum...Daha sonra özelden mesaj göndermeler..Msn de sabahlara kadar konuşmalar..Tabi kendimi tanıtmalar,yeniden tanışmalar.. ![]() Evet internette tanıştık..Bende olurmu öyle şey derdim sizin gibi..Ama oldu... Tek kötülüğü onun Eskişehir'de benim İstanbul'da olmamdı...Tanıştıktan yaklaşık 5 ay sonra beni görmek,yüzyüze görüşmek için İstanbula geldi..Ondan 2 ay sonra yine geldi..Daha sonra yine.... ![]() Aileler öğrendi..Çok şükür bir problemde çıkmadı..Aileler tanıştı sonra..Ve nişanımız oldu... ![]() Aşkım hayatıma gireli 1 sene oldu..Ama bu yaşıma kadar hep benimleymiş gibi...Hep hayatımdaymış,hep yaşamımdaymış gibi... ![]() Onunla öyle mutlu ve huzurluyumki..Bu zamana kadar hiçmi tartışmadık ? hemde nasıl...Ne kavgalar atlattık ne sorunların üstesinden geldik..Ama hiç ayrılmadık..En uzun küs kalmamız en fazla 1 saat sürdü... ![]() Ve şimdi 8 ay sonra evleniyoruz..(kısmet olursa) Hayatımızı,yaşantımızı,ömrümüzü birleştiriyoruz... ![]() Hayatımın sonuna kadar herşeyim o benim...Yaşlı,tonton bi teyze olsam dahi hayatımdaki tek erkek o olucak... ![]() Şimdi sana söylüyorum aşkım...Ömrüm yettiğince,hatta ölsem bile seninleyim...Sen benim eşruhumsun,herşeyimsin,canımın taa içisin...SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM BİRTANEM!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|