![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanlışı sen bana baştan yaptın Beni bırakıp buralardan kactın Gidişinle sen yüreyigimi yaktın Ben ise sadece sana taptım Neyaptım söyle sana ne yaptım Kurtar beni bu çileden allahım yeter artık kalmadı saprım yeter artık kalmadı saprım Etrafıma bir çattım baktım Yine çıkarıp bir cigara yaktım Çektim yine bir nefes içime Derman olmadı yanan gönlüme Seni sevdim sana gönlümü verdim Tek aşkım sensin bana derdin gidişinle sen yüregimi deldin Geldeseydim gelirmiydin Kalbimi sadece sana verdim Şu gönlümün tek sahibi sendin Ama beni yanlız bırakıp gittin Arkana bile bakmayıp beni terk ettin Allahım ben bunu haketmedim Aptallar gibi inanıp sevdim Onun bir gülüşüne kalbimi verdim Bana derdi yine sen verdin Herkez gitsede bi senkalırdın Sen benim aşkım diger yanımdın Kalbine dokunamaz ellerim şuan Gidişini unutamam ardına bakmadan Elimi bırakma bu kaderimi yazamam Beni bırakma kendime bakamam Söylede bu geceye dogmasın artık Sensiz yatagama bedenimi koyamam Giderken yüzünüde yüzünü al git Kulagımda adın var onuda unutma Avuc içimde kokarsın hala Hatta bu ruhumu sökte öyle git Bilirim o gidisinin dönüşü yoktur hiç Yalan bu sevgin senbi hain Bunu bana desen haklısın yarim Affet beni desende geçmez bu halim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|