![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2446
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ki ben akşamın sefasında
Sürerken en incesinden ayrılığın zevkini Sen mahşer kadar yakınındaydın duygularımın… Alnındaki kara lekeyle damgalanmıştı / tamamlanmıştı. Vücudunun izleri. Ve sen, Canımdan biraz daha sen… Karana rağmen. Almıştım ak pak sevdama seni. Umurum olmadı yalana karışmış aşklar. Yaşatmadım saklılığında gizli kalan hiçbir yanını. Ki sana rağmen savaştım tüm coğrafyanla. Kıvrılan girdapların arasında yıldırmadı beni hiçbir fırtına. Yeminler dökmüştüm ben bu yola, Ancak sen aşkın beşinci haliyle çıktın karşıma. Hiç ummadığım bir anda. Beşinci hal ne diye sorma bana. Birkaç hali varmış öyle diyor aşik olanlar bu konuya. -a hali –e hali –de hali….vesaire… Öğrenemedim aşkın beşinci halini. Ve hiçbir zaman durduramadım içimdeki zelzeleleri. Öyle ya sen karanla aydınlanmıştın. Ruhunun buz tutmuş sayfalarında. Camdan bir kule icat ettim aşk için. Hapsettim en ücra köşesine seni. Ve elveda deyip sana. Su verdim, hayat verdim, can verdim… Yaşattım içimde ki seni. alıntıdır |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|