![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() > Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir
> devekuşuyla bara girmiş, herkes şaşkın falan öööle adama > bakıyolar, adam bara yanaşmış: > "Barmen bana bi viski, onada büyük bi bardak su." Barmen > talepleri yerine getirmiş, bi tek, iki tek, saatler > ilerlemiş,adam: "Hesap lütfen!" demiş. > Barmen hesap pusulasını uzatmış, adam elini cebine atmış, > parayı çıkartmış,tam hesapla aynı. > Ertesi gece adamımız geri gelmiş, yanında tabii devekuşuda > var; "Barmen bana bi viski, onada büyük bi bardak su." > Barmen istediklerini vermiş, bi tek iki tek, saat geç > olmus, adam hesabı istemiş, barmen hesabı göstermiş.Adamımız elini > cebine atmış, çıkartmış,tam hesap miktarı. > Barmen şaşkın ama nafile. > Bikaç gece sonra adamımız devekuşuyla beraber geri gelmiş. > Barmenin içi içini yiyo. Adam: > "Bana bi viski, ona da su ver." > Barmen emre amade, yerine getirmiş, gece ilerlemiş, > adamımız hesabı istemiş, barmen bol küsüratlı saçmasapan bi miktarı hesap olarak adama vermiş. Adam elini cebine atmış, çıkartmış, > yine tam hesap. > Barmen oynatmak üzere. Dayanamamış: > "Beyfendi bi süredir barımıza gelip gidiyorsunuz, kusura > bakmayın ama bişey sormak istiyorum, yoksa kafayı yiycem. Her gece > cebinizden çıkan para hesapla kuruşu kuruşuna aynı oluyo. Bunu nasıl > başarıyorsunuz?" > Adamımız gülümsemiş: > "Bi gün karşıma bi cin cikti, üç dileğimi sordu. İlk > olarak; karizmatik ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim.İkinci > dileğimde, ne almak istersem isteyim, elimi cebime attığımda parası > aynen cebimden çıksın istedim." > Barmen: "Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?" > Adamımız: > "Onu hiç sorma, son dilegim; beni hiç bırakmıycak uzun > bacaklı bi piliçti.Yanlış anladı şerreffsizz.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Heehe süper...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1520
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
|
![]() heheehe süperr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1794
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
|
![]() süper olmuş kardeş....
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() hehehe harika
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
11 düşmana dikkat edin! | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 06:59 PM |
Suçlamalarınıza Dikkat Edin.. | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 06:10 PM |
Temmuzda cilde dikkat edin! | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 11:10 PM |
kalbe zararlı dikkat edin!.. | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 7 | 09-12-2006 09:32 AM |
oyun oynarken dikkat edin!!! | RoStWell | Adult eski arşiv | 3 | 04-23-2006 03:14 AM |