![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2083
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir daha yazmak istemiyorum
Her yazışımda biliyorum ki senden Bir şeyler ekliyorum Yazdıkça gitmiyorsun Bir su damlası kadar sevemedin yüreğimi Hep iç acıttı kullandığın kelimeler Şimdi öyle uzak geliyor ki sana geldiğim yollar Melekleri indirdim *******ime onlarla dua ettim Ama gelmedin..! Ayakların bu kadar mı yorgundu Bana gelebileceğin yollar hep kapalımıydı Bak bu gün doğum günüm Telefonu bile kaldırmak zor geldi ellerine Sevgine yenik düşmek , karanlık kuyulara inmek gibi Oysa bu yıl ilk defa kendim için dilek tutacaktım Seni dileyecektim Bir ömür boyunca bende kalman için Ben aşkı ölümsüz kılanlardım Ölümlüymüş aşklar öğrendim Yağmurlar yağıyor güneşlerimin yerine Sensizlik ten olsa gerek Şimdi dizlerimi çekip son kez ağlıyorum ******* katran karası ******* Ağlayışımın hıçkırıklarımın ve isyanlarımın Şahitleri ******* Ve doğum günümü bana zehir eden sen Nasılda haykırmak istiyorum sana Vuruyorum *******i , kalbimi zincirlere Bana bu sevda yakışmadı Yılda beklediğim bir günüme yakışmadı bu göz yaşlarım Neler yazmak istiyorum Şimdi sana , inan yazıyorum da siliyorum Nasıl da güzel söylemiş NİLÜFER “Acılara son , acıyı bırak .. kaderini kır , kedere tuzak” Bu özel bugün güzel bir gün Bütün gece dua ettim gelirsin diye Takvimlerden bir gün daha düştü Senin bu yürekten düştüğün gibi Sana ait olan her şey bitti Bir beddua edişim olmalı sana Ama değmezsin biliyorum Söyleyin şimdi ona bir daha anmasın benim adımı Söyleyin daha unutmadım yaşattıklarını Mahşere sakladım ben onunla hesaplaşmamı Hep derdim ya bir güzel günün hatırına neler yapılmaz diye Yaşanan bir günün hatırına doğum günümde gelmeliydin Yanımda olmalıydın Gidecek dönmeyecek bile olsan gelmeliydin En güzel hediyen sıcacık bir kelimendi Ve ellerimi sıkıca sarmandı Bu mutluluk yeterdi bana Gelmedin yarım kaldım Bu doğum günüm de…… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|