![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne kadar koşsam da yetişemiyorum
Kendimi ne kadar toplasam da cesaret edemiyorum Her gün seni izliyorum sadece Kumsala indiğin ilk gün kumlara gömüldüm sanki Mavi elbisen denizin rengini almış Gözlerin ise benim çok sevdiğim yeşilliği Solmasını istemediğim çiçek gibisin Yanına geldiğim ilk gün gözümden gitmiyor Heyecandan konuşamadım bile İsmini kumlara yazmıştım Azgın dalgalara inat Başlamıştı aşkımız Kumsalın bittiği o kulübede ki gece aklımdan gitmiyor Sıcak havaya inat sana sarılışım doyasıya öpüşüm Kumların üzerinde dans ettiğimiz gün Yani aşkımızın baharı Yazıma yaz kattın canıma da can Kalbime ilaç oldun Seninle mutlu oldum seninle sevdim Ayrılık olmasa bide Yaz bitiyor Çiçekler yamacına dönüyor demek Son fotoğraf istiyorum Neden vermiyorsun Seni daha çok sevmem için mi? Ya da unutmak için mi? Cevap ver lütfen Günbatımını beklememe gerek yok artık Benim günüm bitti zaten Bize bu aşk biter dediler İnanmadım Onlar sadece aşkın bittiğini zannediyor ama Bilmiyorlar ki Ben de bittim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|