www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-31-2008, 05:33 PM   #1
slipknot
ÇaKaL Üye

slipknot Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1622
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi : slipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond repute
Varsayılan Ben fındıkkıran Miami’de devam

Samsun’da, 3 yıl çalıştığı bankanın müşteri hesaplarından yaklaşık 13 milyon doları zimmetine geçirip ABD’nin Miami kentine kaçtığı ileri sürülen 27 yaşındaki Tolga B., dolandırdığı bankasına elektronik posta attı.

Özellikle 2008 yılının ilk 2 ayı içinde, bankanın imtiyazlı müşterilerinin açık kredi hesaplarındaki paraları zimmetine geçirdiği tespit edilen Tolga B., şunları söyledi: "Kredi hesabını kullandığım tüm müşterilerden ve çalışma arkadaşlarımdan özür dilerim. Hesabıma geçirdiğim paraları mutlaka geri ödeyeceğim. Zamanın beni haklı çıkaracağını göreceksiniz."

HERKES AFFETSİN Bankadan, "Babaannem öldü" diyerek aldığı iznin ardından kayıplara karışan, olay ortaya çıktıntan sonra hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarılan Tolga B., yakınlarına ise Amerika’da olduğunu, geri dönmeyi düşünmediğini söyledi. Tolga B., yakınlarına, "Herkesten beni affetmesini istiyorum.İş kuruyorum" dedi. Yapılan soruşturmada, Tolga B.’ye yardımcı olduğu iddiasıyla aynı bankada çalışan memur İsmail Ö. ile paraları havale ettiği işadamı İsmail D., kardeşi Abdullah D. ve yine işadamı Mustafa A., gözaltına alındıktan sonra Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ifade verdi. Nöbetçi mahkeme, İsmail Ö. ve İsmail D.’yi tutuklayıp cezaevine gönderirken, diğer iki zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..
slipknot çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:10 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.