![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3259
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ÖZBEK PAŞA’DAN ŞOK İDDİA ! AKP iktidarının dış güçler tarafından yönlendirildiğini önü sürdü...
Tümgeneral Osman Özbek, ’’AK parti iktidarının kendisine özgü değil, kendisine söylenen bir dış politikası var’’ dedi. Yerel bir gazetenin davetlisi olarak, yarın düzenlenecek ’’Türkiye Gündeminden: Terör ve Yolsuzluk’’ konulu konferansa katılmak üzere Aydın’a gelen Özbek, düzenlediği basın toplantısında... Emekli Tümgeneral Osman Özbek, ’’AK parti iktidarının kendisine özgü değil, kendisine söylenen bir dış politikası var’’ dedi. Yerel bir gazetenin davetlisi olarak, yarın düzenlenecek ’’Türkiye Gündeminden: Terör ve Yolsuzluk’’ konulu konferansa katılmak üzere Aydın’a gelen Özbek, düzenlediği basın toplantısında, İktidarın, milli bir politikası, kırmızı çizgisi ve ilkesinin bulunmadığını öne sürerek, şu iddialarda bulundu: ’’AK Parti iktidarının kendisine özgü değil, kendisine söylenen bir dış politikası var. Bu ülkenin Başbakanı, bu ülkenin bir ilçesine bile planlı gidememektedir. Başbakanın Şemdinli’ye habersiz gitmesi, çelik yelek giymesi ve (Biz sloganlarla iş yapmayız) deyip, teröristlerin istemi doğrultusunda vali ve kaymakamı değiştirmesi, Türk ordusuna çuval giydirilmesi hadisesinden daha kötü bir olaydır.’’ İktidarın terörle mücadele programı olmadığını iddia eden Özbek, ’’İktidar, Genel Kurmay Başkanlığı’nın terörle mücadele konusundaki isteklerini geri çevirmektedir. Polis ve jandarmanın ihtiyaçlarıyla ilgilenmemektedir. Bu hükümetin terörle mücadele etme niyeti ve amacı yok’’ diye konuştu. Özbek, 2000 yılında gerçekleştirilen ’’Beyaz Enerji Operasyonu’’nun, siyasi baskılar nedeniyle operasyonu yapamayacağını belirten emniyet yetkililerinin isteği üzerine, savcılık talimatıyla jandarmanın gerçekleştirdiğini savunarak şu iddialarda bulundu: ’’Operasyonu benim başında bulunduğum Jandarma Harekat Başkanlığı Kaçakçılık Şubesi yaptı. Polis, teknik destek verdi. Uzantıları belli yerlere dokununca, önce benim yardımcı albayım, sonra İçişleri Bakanı Sadettin Tantan görevinden alındı. Ben de Kayseri’ye gönderildim. Yani 57. Hükümet, Beyaz Enerji’de mafyanın yanında yer almıştır.’’
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() bilgilendirmen için çok teşekürler
![]()
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() bilinen ama dile getirilmeyen gerçekler yavaş yavaş su yüzeyine çıkıyor....!
bu tayyip'in gerçek yuzu """"kukla""""
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3281
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
|
![]() ellerine sağlık dostm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 19 Thanked 127 Times in 35 Posts
Üye No: 7423
İtibar Gücü: 1671
Rep Puanı : 15598
Rep Derecesi :
|
![]() sagol kankii
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İlker Paşa’ya selam söyleyin | [stop] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-06-2008 04:20 AM |
Youtube’daki Paşa affını istedi | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 06:52 PM |
Takımın Paşa’sı Ricardinho | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 03:30 PM |
Saygun Paşa’yı Beyaz Saray’da aramaya kalktılar / 19 kasım | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-20-2006 04:08 PM |
Erdil Paşa’nın 2.5 yıl hapsi kesinleşti / 13 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2006 01:58 AM |