![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 17 Thanked 16 Times in 16 Posts
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1386
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başkent Priştina'daki Grand Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz, Kosova'ya üçüncü kez geldiğini ifade ederek, ''A Milli Erkek Takımımızla bayrağınızı selamlamaya ve marşınızı dinlemeye geldik'' dedi.
Yarın oynanacak karşılaşmanın tarihe geçeceğini ifade eden Cengiz, ''Bağımsızlık sonrasında ilk maç hentbol branşında ve Türkiye ile yapılıyor. Bu da tarihe böyle geçecek. Kosova seyircisinin maça ilgi göstereceğine inanıyorum. Bundan sonra Avrupa Hentbol Federasyonu'nda (EHF) sırt sırta verip mücadele edeceğiz'' diye konuştu. Başkan Tarık Cengiz, federasyonun yönetim kurulu toplantısını da yarın Priştina'da yapacaklarını sözlerine ekledi. Kosova Hentbol Federasyonu Başkanı Mexit Devaja ise Türkiye'nin çabalarına teşekkür ettiğini ifade ederek, ''Başkan Cengiz ve Türk yetkililer bizim EHF'ye katılmamıza büyük destek verdiler. Bunu unutmadık, unutmayacağız. Bu kardeşlik devam edecek'' diye konuştu. Toplantıya katılan yardımcı antrenör Murat Bilge de rövanş için Kosova'yı Türkiye'ye beklediklerini ifade ederken, takım kaptanı Ramazan Döne ise yarın ki maçın dostluk havasında geçmesi dileğinde bulundu. Öte yandan, federasyon yönetim kurulu üyeleriyle birlikte akşam yemeğinde yer alan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve halen Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadıl Vokli, başkan Tarık Cengiz'e plaket verdi. Türkiye'ye Kosova arasında yarın yapılacak olan maç, TSİ 18.30'da TRT 3'ten naklen yayınlanacak. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|