www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-15-2008, 04:52 PM   #1
slipknot
ÇaKaL Üye

slipknot Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1621
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi : slipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond repute
Varsayılan Kanlı 23 Nisan provası 15 Nisan 2008

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Karaçayır Mahallesi'nde bulunan spor sahasında ilköğretim okulları öğrencilerinin katıldığı genel prova yapıldı. Bu sırada, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri arasında küfürleşme başladı. 3 öğrenci arasında çıkan kavgada 7'nci sınıf öğrencisi F.O., sınıf arkadaşı Ş.G.'nin cebindeki meyve bıçağını alarak, yine aynı okulun 7'nci sınıfında eğitim gören Muzaffer Aygen'i karnından bıçakladı. Öğretmenler, F.O. ve Ş.G. ile yaralanan Muzaffer Aygen'i yakındaki bekçi odasına götürdü. Olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekibi çağrıldı. Sağlık ekibi Muzaffer Aygen'e müdahale ederken, F.O. sakinliği ile dikkat çekti. Ş.G. ise “Öğretmenim benim suçum yok. Yandım ben” diyerek ağladı. Muzaffer Aygen ilk müdahalenin ardından Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aygen'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay yerine gelen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Günay Gül olay hakkında bilgi aldıktan sonra, öğretmenleri azarladı. Gül, “Niye öğrencilere sahip çıkmıyorsunuz? Dikkatli olun. Öğrenciler hakkında acil disiplin işlemi yapın” diyerek bağırdı.

Olay yerindeki polisler, Çocuk Şubesi'nden ekip çağırdı. Gelen ekip, F.O. ve Ş.G.'yi ifadelerini almak üzere Çocuk Şubesi'ne götürdü.

Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..
slipknot çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:01 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.