![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 35 Thanked 147 Times in 66 Posts
Üye No: 3702
İtibar Gücü: 1659
Rep Puanı : 16347
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>>KızEvy:
>>>Slm... Hoş geldiniz. >>> >>>Talipp: >>>MSN adresinizi oğlumdan aldım. >>> >>>KızEvy: >>>Evet . Kızım söyledi. Bekliyorduk zaten >>> >>>Talipp: >>>Sizin evde başka PC var mı? Hanımları da görüşmeye davet etsek >>> >>>KızEvy: >>>Tabii ki. Bizim hanım online zaten. Kız da internet cafe de. >>> >>>Talipp: >>>Ok... >>> >>>Kaynana34 konuşmaya katıldı >>>Oğlananası konuşmaya katıldı >>> >>>Talipp: >>>Hanımlar da geldi. Ben bizim oğlanı da davet ediyorum. >>> >>>ÇılgınDamat konuşmaya katıldı >>>BirEvinBirkızı konuşmaya katıldı >>> >>>Oğlananası: >>>Slm... >>> >>>KızEvy: >>>Hoş geldiniz hanım efendi >>> >>>Kaynana34: >>>Slm... >>> >>>Oğlananası: >>>Hoş bulduk efendim >>> >>>ÇılgınDamat gönderiyor: >>>CICEK.GIF >>>Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın >>>Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) >>> >>>ÇılgınDamat gönderiyor: >>>CIKOLATA.GIF >>>Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın >>>Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) >>> >>>Kaynana34: >>>Ay niye zahmet ettiniz? Teşekkürler. >>> >>>Talipp: >>>Zahmet ne demek? Çam sakızı çoban armağanı. >>> >>>Kaynana34: >>>Nasılsınız? İyi misiniz? Ben Hacer. Burcu'nun annesiyim. >>> >>>Talipp: >>>İyilik elhamdülillah. Sizleri sormalı. >>> >>>KızEvy: >>>İyiyiz çok şükür. >>> >>>Kaynana34: >>>Sizler Mersin'denmişsiniz değil mi? >>> >>>Talipp: >>>Evet efendim. Sizler de İstanbul'dan >>> >>>Kaynana34: >>>Evet efendim. Biz iki yıl önce gelmiştik Mersin'e Çok güzel bir >>>yer. >>> >>>Oğlananası: >>>Güzeldir. Bekleriz bize de. >>> >>>KızEvy: >>>İnşallah. Bu yaz güneyi düşünüyorduk zaten >>> >>>Oğlananası: >>>Yaza kalmasın diyoruz. Beey ! Hadisene... >>> >>>Talipp: >>>Efendim. Hanım haklı. Sebebi ziyaretimiz malum. >>> >>>KızEvy: >>>Evet efendim. Malumumuzdur. Başımızın üstündedir. Hoş geldiniz. >>> >>>Talipp: >>>Evlatlarımız net üzerinden tanışmış, kaynaşmışlar. Bize de >>>vazifemizi yapmak düşüyor. Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle >>>Oğlumuz ÇılgınDamat'a kızımız BirEvinBirKızı'nı istiyoruz. >>> >>>KızEvy: >>>Evet beyefendi. Sizin de belirttiğiniz gibi evlatlarımız >>>anlaşmışlar. Eh o zaman bizlere de hayırlısını dilemek düşer. >>> >>>Oğlananası: >>>Müsaitseniz eğer gelecek ay aile içinde bir nişan yapalım diyoruz. >>> >>>Kaynana34: >>>Bekleriz efendim. Biz nişan için gerekli hazırlıkları yaparız. >>>İstanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz ağırlayabiliriz. >>> >>>Oğlananası: >>>Yok. Zahmet vermeyelim. Çok kalamayız zaten. Dayımın oğlu var. >>>Bostancı'da oturuyorlar. >>> >>>Kaynana34: >>>Ayol ne zahmeti? Aşk olsun. Akraba olacağız sonuçta. Hem Bostancı >>>çok uzak. Biz Avcılar'dayız. Yollarda perişan olursunuz. Yerimiz >>>müsait. >>> >>>Oğlananası: >>>İnşallah diyelim o zaman. >>> >>>Kaynana34: >>>İnşallah efendim. Kızım! Hadisene. >>> >>>BirEvinBirKızı: >>>Tamam anneee! >>> >>>BirEvinBirKızı gönderiyor: >>>KAHVE.GIF >>>Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın >>>Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) >>> >>>ÇılgınDamat gönderiyor: >>>SOZYUZUGU.GIF >>>Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın >>>Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) >>> >>>Talipp: >>>Biz müsaadenizi isteyelim artık. Tanıştığımıza memnun oldum. >>> >>>KızEvy: >>>Biz de memnun olduk efendim. Şeref verdiniz. >>> >>>Talipp: >>>O şeref bize ait. Hoşça kalın efendim. >>> >>>KızEvy: >>>OK . Byeee! >>> >>>Talipp: >>>Bye! >>> >>>Oğlananası: >>>Bye.. >>> >>>Talipp konuşmadan ayrıldı >>>Oğlananası konuşmadan ayrıldı >>> >>>Kaynana34: >>>Bye >>> >>>BirEvinBirKızı: >>>Bye >>> >>>Kaynana34 konuşmadan ayrıldı >>>KızEvy konuşmadan ayrıldı >>> >>>ÇılgınDamat: >>>Bye... Şişşt Burcu kız? Gitme bir yere yaw :-) >>> >>>BirEvinBirKızı: >>>Hepsi gitti mi? >>> >>>ÇılgınDamat: >>>Gittiler gittiler.Nasılsın aşkım? Çok heyecanlandın mı? >>> >>>BirEvinBirKızı: >>>Ay! Ölüyorum zannettim :-( >>> >>>ÇılgınDamat: >>>Bak çok korkuyordun. Oldu işte aşkım. Oldu :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2203
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() elerine kolarına sağlık
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
çevrimiçi kız isteme | ƒяαмвυαz | Eskiler (Arşiv) | 21 | 12-23-2008 11:28 PM |
Kimseden bir şey isteme | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 03:45 PM |
kendini geri isteme duası | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2007 09:19 PM |
Kız isteme tartışması kanlı bitti / 25 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-25-2007 07:06 PM |
Iste Size Azgin Bir Secreterin Zam Isteme Teknigi Video+caps | RoStWell | Adult eski arşiv | 1 | 07-05-2006 06:08 AM |