www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-16-2008, 05:32 PM   #1
Seager
Forum Müdavimi

Seager Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1853
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi : Seager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond repute
Varsayılan Her şey şampiyonluk için 4 te 4 yapma zamanı

Zico, futbolcularını kalan maçları kazanmaları için motive ederken, yönetim başlamayı düşündüğü transfer görüşmelerini 'kafalar karışmasın' diye dondurdu.
16.4.2008

Saha ortasında topladı
Ankaraspor beraberliğiyle önemli bir avantaj yitiren Fenerbahçe’de adeta ‘şampiyonluk seferberliği’ ilan edildi. Bunun ilk adımını Zico attı ve dünkü idman öncesi futbolcularıyla saha ortasında 20 dakika süren bir toplantı yaptı. Toplantıda herkesin bulunmasını isteyen Brezilyalı hoca, içeride çalışan Semih’i de dışarı çağırdı. Bu yüzden 10 dakika geç başlayan toplantıda oyuncularına önce Ankaraspor maçında yapılan hataları anlatıp, aynı şeyleri bir daha yapmamaları konusunda uyardı.

Kezman’a da moral verdi
Sadece küçük bir avantaj yitirdiklerini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Kalan maçlara çok daha iyi konsantre olmalıyız. Bunu yaptığımızda camianın beklediği şampiyonluğa ulaşırız. Bunu başaracak güç ve kaliteye sahibiz. Asla moralinizi bozmayın. Ben, sizlere güveniyorum. Elele verdiğimizde başaramayacağımız iş yok” derken, Kezman’a da, “Başını eğme, dik tut. Kaybedilen puanların sorumlusu benim. Her şeyi unutup, yolumuza devam etmek zorundayız” diye moral verdi.

‘Konsantreleri bozulmasın’
Arthur Zico’nun ilk kez basın mensuplarının çalıştıkları yerde serbestçe dolaşmasına engel olması da dikkat çekti. Bu arada yönetim de, Ankaraspor maçı sonrası başlamayı düşündüğü iç transfer görüşmelerini Galatasaray ile puan puana gelinmesi üzerine süresiz olarak dondurdu. Yönetimin, ‘olumsuz etkilenebileceklerini’ düşünüp, futbolcuların tamamen maçlara konsantre olmalarını sağlamak adına böyle bir karar aldığı belirlendi.

Can GEBETAŞ-Yalçın TÜRK

Kısa...Kısa...

Meşhur sloganla Kezman’a destek
Taraftarın dilinden düşmeyen, “Hep destek, tam destek” sloganı, bu kez kulüp tarafından Kezman için kullanıldı. Resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, son maçtan sonra Sırp oyuncu aleyhine yoğun bir yıpratma kampanyası başlatıldığı ileri sürülerek, şu görüşe yer verildi: “Kezman, takımımızın elde ettiği başarılarda attığı ve attırdığı gollerle katkıda bulunmuş, terini akıtmış, sakatlanmış, emek sarfetmiş bir oyuncumuzdur. Bugün birlik beraberlik günüdür. Tüm oyuncularımız dayanışma halinde ve tek vücut olarak şampiyonluk hedefine kilitlenmiş durumdadır. Tüm yönetimimiz de onların arkasındadır.”

Alex: Kayseri maçı öncesinde istedi
Kaptan Alex, Kezman’ın penaltı kullanma arzusunun Kayseri maçı öncesinde oluştuğunu açıkladı. Brezilyalı yıldız, “Bana, penaltı olduğunda atıp atamayacağını sormuş, ben de olabileceğini söylemiştim. Ancak penaltı kazandığımızda o, dışarıda olduğu için atışı ben kullanmıştım. Ankaraspor maçında penaltı olunca, kendisini iyi hissettiğini ve atıp atamayacağını sordu. Ben de bencil olmadığım için izin verdim. Penaltıyı ben de kullansam, kaçırabilirdim” dedi.

Uğur Boral’ın uyanıklığı
Fenerbahçeli futbolcular, antrenman öncesi sıkı bir hazırlık yaptı. Hazırlığın amacı, Uğur Boral’ın doğum gününü Brezilya usülü kutlamaktı. Bunun için un, yumurta ve sular bir kenera istif edildi. Zico yönetiminde sıkı bir çalışma gerçekleştiren Sarı-Lacivertliler, bitiş düdüğünün ardından sakladıkları malzemeleri almaya yönelmişti ki, Uğur Boral’ın süratli bir şekilde kapıya yönelip, içeri kaçtığı görüldü. Genç futbolcu uyanık davranmış ve unlu-yumurtalı Brezilya usülü doğum günü kutlamasından kurtulmuştu.

Önder Turacı kararsız kaldı
Sezona ilk 11’de başlamasına karşın daha sonra formasını Gökhan Gönül’e kaptıran ve bir daha geri alamayan Önder Turacı’nın şu günlerde kafası çok karışık. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan gurbetçi oyuncu, ne yapacağı konusunda bir türlü karar veremedi. Şampiyonluklar yaşadığı Fenerbahçe’de devam etmek ile kendisine iyi bir teklif sunan Rusya Ligi takımlarından FK Moskova’ya gitmek arasında tereddüt yaşayan Önder, bir yandan da idmanlarda hırsla çalışıp, Zico’nun kendisine görev vermesini bekliyor.

Yolu taraftar temizleyecek
Taraftarların internetteki buluşma noktası www.antu.com’dan çağrı. “Haydi bastır Kanarya, taraftarın hep yanında” başlığıyla yayınlanan duyuruda, “Eleştiri yerine, takıma sahip çıkma ve futbolcularımızla bütünleşme, misyonumuzu yerine getirme zamanı. Garip bir şekilde desteklenip, karşımıza çıkarılan Galatasaray’ı yeneceklerine olan inancımızı onlara göstermek, sezonun finişine doğru itmek zorundayız. Futbolcularımızın şampiyonluk yolunda tökezlememesi için, taraftarın yolları inancıyla temizlemesi gerekiyor. Gerisini onlar halleder. Haydi 12. adam görev başına” denildi.

K.İ.T.S.

CAKAL.NET

Seager çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:59 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.