![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yatar hüznün doruklarında
Acıyı bal eder geceyi aydınlatır tüm çıplaklığıyla Benim sevdam beni bana anlatır Benim sevdam beni bende ağlatır Sürüklenir yüreğim savrulur duygularım peşinden ardı sıra Sürüklenir uçsuzluğa sürüklenir bucaksızlığa sürüklenir yüreğim savrulur duygularım peşinden ardı sıra. Benim sevdam dır ki o beni bende ağlatır kokusundadır çiçeklerin rengindedir gök kuşağının kokusundadır toprağımın. Benim sevdam çeyrekler kala sonu gelmez sonsuzluğa çeyrekler kala sevdalara beni ben eder benim sevdam beni bende var eder yeri geldiği evet yeri geldi mi o benim sevdamdır ki beni bende yok eder. Acıyı bal eder geceyi aydınlatır karanlığı yırtarcasına tüm çıplaklığıyla. Zaman yetersiz sanılsa da yaşanır sevsem evet yaşanır o ansızın geliveren anlarda Benim sevdam beni bende ağlatır benim sevdam hüzün kokar benim sevdam acıdır benim sevdam kahirdir o benim sevdamdır ki gözyaşlarında yatar bazen benim sevdam kahkahasıdır o en onulmaz anlarda kahkahasıdır gökyüzünün tüm çılgınlığıyla. Gülüşlerindedir gülüşlerindedir bilirim toprağımın teninde bir alev topu halinde yanan ve yüreğimin derinliklerinde ansızın alev alan. Hasretidir bilirim hasretinde yatar ulaşılmazlığının özlemin dedir sonsuzluğunun. O benim sevdamdır ki yanar teninde tüm çıplaklığıyla gün ışığının yanar teninde gökyüzündeki bulutların yanar teninde bedenimi yakan yağmurların. O benim sevdamdır beni bende ağlatır perdeler çektirir bir anda gözlerime maskeler taktırır yüzüme sevinçlerimdedir aslında hüznüm bunu yalnızca o bilir. O benim sevdamdır umuttur yarindir O benim sevdamdır ki beni yalnız bende ağlatır.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|