![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gelişin vardı ey yar,
Ne manzaralar dudak ısırmazdı Ne rüyalar seyre dalmazdı seni Sende açardı solması kürre yürek acıtan çiçekler bitmeyecek şarkımızın satır satır işlemeleri notalardaki ahenk senin eserindi elbette bilmezdin verdiğin anlamı ve yüklediğin ağırlığı bana bir gelişin vardı ey yar bir dönüşün vardı ya hani.. bir gülüşün vardı ey yar hani açması zordur denilen kardelen kararlılığında bitmeyecek bir bahar düşleyen şairin sözü gibi yada şarkısında anlattığı aşkısı sevgisi gibi.. bir demet çiçekte gördüğün ahengin bir eşi sendeki dudaklarımdan hiç düşmeyen bir sevgi seli anlamsız kaldığı anlarda imdada yetişen hoşgörü çemberi sende gördüğüm sende bildiğim senden öte düşlerim ve birde ben varım, hani seni sevdikçe var olurum demiştim ya ha öyle işte.. bir gülüşün vardı ey yar bir bahar oluşun vardı... bir bakışın vardı ey yar inleten seyrü sefaların vardı her dakikasını dün gibi özlediğim görmelerin vardı beni, nazarı için korkuları saldığım içime baktığında kendimi görmelerim vardı ve bir sen vardın, sende gördüğüm bir dünya senin pencerenden bakmak vardı hani soluksuz baktığım saatler gibi.. bir bakışın vardı ey yar bir susuz kalışım vardı... Bir ölüşüm vardı ey yar diyar diyar gezip seni bulamayışım amansız kaçıp gitmelerin de vardı unuttum sanmayasın, umut abidelerini gitmelerin vardı hani, giderken ölüme ellerinle bırakışların vardı hiç korkmadan Allah'tan, ve korkmadan kendi vicdanından öylesine basit hatalardan çıkarttığın "hasar raporu" belkide ölümlü dünyanın çıkarttığı en ağır fatura idi bana bitmek zamanım gelmişti belkide bitmeliydim.. zaman denen bu acımasız ve haddi olmayan seferde bir ölüşüm vardı ey yar bir bitişim vardı..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|