![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nisan Yağmuru gibi bitirdiler aşkımızı
Filizlenen o saf ve duru sevgimizi Çiçeği açmadan solan bir gül gibi Kopardılar bizi dalımızdan kırdılar kanadımızı Hatırlar mısın bilmem bir sonbahar sabahında Yağan yağmurda yürüyorduk seninle sahilde Sokulmuştuk ıslanmamak için birbirimize Dinlemiştim yüreğinin sesini tenini koklayarak Avucumun içindeki titreyen ellerinin Sıcaklığını hissediyorum halen Bana baktığın o gizem dolu bakışlarının Anlıyordum derince neler anlattığını Sanki bir çocuk sevinci vardı ikimizde Hiç bitmesin bu yağmur der gibiydi gözlerin Dinliyordu sanki çarpan yüreğimin sesini Tam o sırada az ilerdeki salepçide İçmiştik seninle 2 fincan bol tarçınlı sıcak salep Hissetmedik bile sıcaktan yanan damağımızı Elimizdeki simidi paylaşırken seninle Bu kez de martılar çok gördü bunu bize Onlarda sanki kıskanmışlardı bu büyük aşkımızı Koparmak istediler elimizden azar azar simidi Pike yaptılar yanımızda yaramaz çocuklar gibi Sanarsın kırk yıllık alacaklarımızdı ,Sonra sen attın denize elindeki yarım simidi Kaptılar havada neredeyse martıların sekizi Sonra odakladık bakışlarımızı Karşıda bize bakan Kız Kulesine Mağrurca bakıyordu kıyısına çarpan dalgalara Ve arkasından gelen Eminönü vapuruna Ardından eşlik eden ikili grup yunuslar Yarış ediyorlar dı sanki seyir halindeki vapura Öylece bakakaldık seninle ikimiz onlara Olsak ta sırılsıklam aldırmıyorduk bile Kenetlenen ellerimiz kopamıyordu birbirinden Bitmeyen bir senfoni gibiydi sanki Islanan saçlarımızı kurutuyordu içimizdeki sevgi Şimdi her yağmur yağışında bakarım bulutlara Hep seni görür ve hissederim o titreyen ellerini Kopsak ta birbirimizden unutamam gözlerini Çünkü sonsuza kadar ben Seveceğim ta derinden ölene kadar seni.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|