![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saat üçü beş geçiyor
Yüreğimden de kokun geçiyor Bütün iç organlarımı kesip atarak Gülüşün aydınlatıyor karanlık gecemi birden Gölgen dans ediyor odamın içinde Dışardan gelen sarhoş naralarıyla ahenkli Biraz daha başıma doğru çekiyorum yorganı Özlemin bir karabasan gibi üstüme geldikçe... Saat üçü yirmi geçiyor Yeni vedalaştı akreple yelkovan Ve pencereden firari bir rüzgar kaçıyor yorganımın içine Daha sıkı sarılıyorum kendime ama nafile Uğultular artıyor gittikçe Alacaklı gibi penceremi yumrukluyor rüzgar Biliyorum açarsam çalacak kokularını '' Yeter! '' diye haykırıp,yastığı bastırıyorum kulaklarıma Vedalarda tuttuğum,gözyaşları damlıyor yanaklarıma.. Saat kaç artık umrumda değil Kim hangi anıyı çiğneyip geçiyor bilmiyorum Elleri kan revan içinde kirpiklerim Düşmüş çiğ kokan yanaklarımın üstüne Uyuyorum.. Ve biliyorum sende uyuyorsun bir melek gibi Bulutlardan yataklarda Güzel yüzün,aydan bir parça,odanı aydınlatıyor Dudaklarının kenarında bir gülücük sanki Saçların yatağının ovalarına serpilmiş beyaz karlar gibi Kurumuş dudakların birbirlerine kenetli Dudaklarımın tanıştığı en güzel iki sevgili... Ben ise uyursam gözlerim yaşlı Saçlarım karışmış Ellerim titrek Yatağım bıçak sırtı Dudaklarım çorak tarlalar gibi suya hasret Yüzüm eşkiya karabasanların baskınlarından korkak Karartmalar tutsaklığında Gördüğüm en zavallı viran kenti... Her çaresiz geceme gelen Bu postal kokan darbelere inat Kankırmızı asi bayraklarla Gülen yüzlü çocuklar koşturuyorum Bu bitmeyecek sevdanın çayırlarına Ellerinin bıraktığı yangınlara inat Memleketimin soğuk pınarlarını düşleyip Kana kana vuslatları içiyorum... Bütün bu cümlelerden,özne ve yüklemlerden kaçıp Herşeyi bir kere de söylemek gerekirse Ve ayrılıkları bir kere de vurmak gerekirse kalbinden Sadece şunu bil ve anla Seni özlüyorum...............
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|