![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 163 Times in 73 Posts
Üye No: 3697
İtibar Gücü: 1595
Rep Puanı : 8313
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK BU ROGRAM SAYESİNDE ENÇOK İSTEDİĞİNİZ ŞEYİ YAPACAKSINIZ.BENDE 6600 VAR GERÇİ BANA LAZIM OLMUYOR AMA MP3LERİ ARTIK ZİL SENİ YAPABİLİYORSUNUZ.TABİ BU EKLEDİĞİM PROGRAM SAYESİNDE OLUYOR.ŞİMDİ ANLATIYORUM DİKKATLİCE OKUYUN...
arkadaşlar öncelikle memory cardlı telefonlar için carddriver'ler ben onlardan kullanıyorum hemde çok memnunum.Eklediğim OGG Player adlı programı telefonunuza kurmanız gerekiyor.bunu bluetooth ile yapmadım hiç.yani bluetooth ile nasıl yapılır bilmiyorum.program yüklemesini bluetooth ile yapan arkadaşlar için dosya klasör yönetim dosyaları var (ben fexplorer) kullanıyorum.bunuda ekleyeceğim.sayfaya.neyse konuyu dağıtmadan, öncelikle bu ogg player klasörünün içindeki programlarının hepsini kurmanız gerekiyor telefonunuza.ve sonra yine sayfaya upload ettiğim MPEG encoder programını bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor.bu program sayesinde mp3leri .ogg uzantısına çevirip ARTIK Bİ ŞEKİLDE (CARD DRİVER,BLUETOOTH VS.) telefonunuza yükleyip zil sesi olarak kullanmaya başlayacaksınız.(unutmadan söliim bu mpeg encoder programı varya sadece .ogg uzantısı değil bu tür bütün dosyaları birbiri arasında uzantı değişimini yapabiliyor) bi parantez daha açıcam izninizle (normal bi mp3 nekadar büyüklükte diyelimki 3,5-4mb fln ama .ogg olarak kaydettiğiniz mp3lerin büyüklüğü 1,5 mb kadar düşüyor hemde mp3 ses kalitesi hiç bozulmadan) mesela ben 6600'ımda 128 mb.lık memory kartı kullanıyorum ve içinde klasör bile yaptım yabancı-türkçe diye 60 tane falan müzik yükledim. evet nerde kalmıştık mp3leri .ogg ye çevirdikten sonra telefonunuza kayıt ediyorsunuz ve zil sesi seçim mönüsünde zaten bu sesler zil sesi yapabileceğiniz şekilde bulunuyor.uzun oldu ama yavaş yavaş okuyup uyguladıktan sonra eminim işinize çok yarayacak bi işlem yapmış olacaksınız. OGG PLAYER: (TELEFONUNUZA KURACAKSINIZ) bu müzik programı ayrıca telefonunuzdaki .ogg uzantılı müzikleride dinlemenizi sağlıyor. DownloadLink: http://rapidshare.de/files/8993441/OGG_player.rar.html FEXPLORER-DOSYA YÖNETİM PROG.(TELEFONUNUZA KURACAKSINIZ) bluetooth kullanan arkadaşlar için ekliyorum DownloadLink: http://rapidshare.de/files/6312558/F...sh107.sis.html MPEG ENCODER (BİLGİSAYARINIZA KURACAKSINIZ) bununla mp3leri .ogg ye çevireceksiniz DownloadLink: http://rapidshare.de/files/8101768/m...coder.exe.html
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5494
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() teşekkürler dostum. çok işimize yaradı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3281
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşım için sağol kanka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 56 Thanked 263 Times in 109 Posts
Üye No: 3856
İtibar Gücü: 1666
Rep Puanı : 13488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() :smile: :smile: :smile: sağol kanka:smile: :smile: :smile:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 7 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4954
İtibar Gücü: 1435
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() eline sağlık güzel payaşım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 44 Thanked 141 Times in 61 Posts
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1705
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eyv. kanka
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 7477
İtibar Gücü: 1431
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok saol abicim
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AŞkin Sesİ Yankilanir | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 09:19 AM |
AĞlar Veysel Çikmaz Sesİ | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 02:12 PM |
DART Karaoke Studio CD+G 1.4.9c - SESİ KIS KENDİN SÖYLE... | _KuRT_ | Eskiler (Arşiv) | 5 | 11-24-2006 01:04 PM |
.. Sony Ericsson Şİfrelerİ (t630 ) DİĞer Modellerde Denemedİm.. | by_cesur | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-01-2006 03:25 AM |
Turbolu Arabalarindakİ Çuffffff Sesİ | hasta_erdi | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-14-2005 05:11 PM |