www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-25-2008, 08:26 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2082
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan Her şey İslam'da

Her şey İslam'da

İpek Tuzcuoğlu'yla alışılmışın aksine bir röportaj...
25 Mayıs 2008 / 17:35

Oyuncu ve sunucu İpek Tuzcuoğlu, kendini sürüden ayıran en önemli özelliğinin cesaret olduğunu söylüyor. Tuzcuoğlu “Hayattan korkmuyorum. Her şeyi siler, yeniden başlarım” diyor.

Şöhret ve para hırsı sanatçıların başarıya ulaşmasını kolaylaştırıyor mu? Gerçek başarı nedir ?
Gerçek başarı hayatta varolma başarısıdır. Başarı iyi bir kariyer, iyi bir finans durumu değildir. Hayatın içinde mutluluğu yakalayabilmektir. Çalışmak para kazanmak değil üretmek demektir. Bana göre inanç sistemi önemli. Neye inanıyorsan onu yaşıyorsun bu hayatta.

Siz bütün bu söylediklerinizi ne kadar tatbik edebiliyorsunuz, mutlu musunuz?
Ben bulunduğum noktaya hiç kolay gelmedim. Kendimi geliştirdim, aştım, hayatı test etmek için her şeye dokundum. Çimenlerin üzerinde yatarak hayatım geçmedi yani. Bana, “Deli bu kız" ya da “Çatlak" diyen de var. Çünkü çok özgürüm. Hayatımın en keyifli dönemlerimden birini yaşıyorum. Kendimi keşfettim. İstediğim her şeyi değiştirebilirim. Böyle bir güç var içimde. Beni var eden atv'de sunduğum kadın programı değil ya da şu anda vizyonda olan 'O... Çocukları' filmi de değil.

Nasıl bir yol o?
Çevremde kimse yoktur. Ben çok yalnız bir kadınım. Güruh halinde dolaşmayı sevmem. Dünyevi değil mana dünyasıyla daha alakadarım. İnsanların ruhları beni daha çok ilgilendiriyor. Sezgisel bir kadın olmak beni oyunculukta iyi pişiriyor. İyi iletişim kuruyorum insanlarla. Bir de mesleğimi seviyorum.

BÜYÜK HIRSLARIM YOK

İyi ve örnek bir marka olmak istemez misiniz yani?
Marka olmak derdinde değilim. Benim hırslarım, büyük planlarım, beklentilerim yok. Ben popomda neon ışıklarıyla gezmek istemiyorum. Onu aç olanlar yapıyorlar. O, şovu sevenlerin işi benim değil. Ama ben kimseyi yargılamıyorum.

Diğerlerinde olmayıp da sizde var olan şey ne?
Cesaret. Çok radikal bir kadınım. Her şeyi bir anda silebilirim. Korkmuyorum hayattan.

PANİK ATAK GEÇİRDİM

Hadi canım, sizin de vardır mutlaka korkularınız!
8 sene önce panik atak geçirdim. 2 sene tedavi oldum. Panik atak korkusunun sebebi, gelecek korkusudur. Herkesin yükünü sırtıma alıyordum. Sonra çöktüm ve kendimi sevmeyi öğrendim.

Para kazanmak için istemediğiniz dizilerde rol aldınız mı hiç.
Para kazanmak için ben de istemediğim dizilerde oynadım. Eleştirildim de; “O kanalda dizi mi çekilir?" dediler. Peki ne yapayım? Namusumla para kazandıktan sonra nerede ve nasıl çalıştığın hiç önemli değil. Ben mesleğimi yapıyorum. Sonuçta oyuncuyum.

Bir mesleğiniz olmasaydı, hayatta çaresiz ve tek başına kalsaydınız, ne yapardınız?
Gerekirse mantı yapıp satarım, ne olacak? Pazarda limon da satarım. Yapıyor kadınlar.

HER ŞEY İSLAM'DA

Mistik felsefeyle ilgilendiğinizi biliyorum. Ama Kuran-ı Kerim bizim gerçek kılavuzumuz. Çekim yasası dedikleri şey aslında İslam'da var olan bir şey. Temiz kalpli olmak, dua etmek, ibadet hep bizim dinimize ait şeyler. Gidip sağda solda arıyoruz gerçekleri... Gerek yok.

Çocuğunuzu nasıl yetiştirirsiniz?
Ben çocuğumu doğayla iç içe yetiştiririm. Saygılı bir çocuk olmasını isterim.... Önce evlenmek lazım ama? O da olur. Evlenmeyi istiyorum çünkü.

DEĞERLERiMiZ YOK

İpek Tuzcuoğlu'nun hayata gelme gayesi nedir?
İnsanlara hizmet etmem gerekiyor, benim görevim bu. Ün insanların gözlerini boyayan bir şey. İnsanlar zannediyor ki ünlüler çok başarılı insanlar. Hayır, ünün altı boşsa hiçbir şeyin anlamı yok. Değerlerin yoksa, ahlak sisteminde çökmeler varsa bir hiçsin. "Aaa o çok yetenekli, çok güzel kız" değil işte. Altı boş. Değerlerimizin altını boşalttık hep. Halbuki ne kadar önemli değer yargılarımız vardı bizim. Ben cesaretliyim. Ayrıca çok şanslıyım. Karşılaştığın her olayın formülünü çözersen hayatın sırrını çözmüş olursun. Bu yorucu bir durum, çünkü sürekli empati kurman lazım.

HER GÜN DUA EDİYORUM

Dua eder misiniz?
Her gün dua ederim. 'Nas', 'Felak' ve 'Ayet-el Kürsi' okurum. Yıllardır enerji dengelemesi yapıyorum. Reiki yapıyorum. Doğanın enerjisine çok inanıyorum. Enerji merkezlerimiz bozulunca fizik dengemiz de bozuluyor. Ne kadar enerji merkezlerini yani aura olayını bilirsen o kadar az hastalanıyorsun. Bu bir teknik. Timus bezine her gün 45 defa vuruyorum. Bu bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Göğüs altını uyarmak gerekiyor. Kadınlarda göğüs altı masajı çok önemli. Sütyenlerin altında demir var, o zararlı. Göğüslerin altına masaj yapmak lazım *******i. Programa çıkmadan önce bunları yapıyorum. Sol beyin rasyonel sağ beyin duygusal taraflarımızı anlatır. İki tarafı dengelemeye çalışıyorum. Benim beynimin duygusal tarafı daha çok çalışıyor.

Bugün
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:38 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.