![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zeytin Ezmesi
Malzemeler 250 gr zeytin 200 gr tereyağı Zeytinleri birkaç saat kadar soğuk suda bekletin. Sonra çekirdeklerini ayıklayın ve kabuklarını çıkarın. Elde ettiğiniz zeytin içlerini bir kaseye alın ve yumuşatılmış ve ezilmiş tereyağı ile karıştırın. Bu ezmeyi 3-4 hafta buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.
__________________
Buraya Kadarmış .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|