![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Trabzonspor'da yönetim Zafer Yelen ve Bilal Çubukçu'yu kadrosuna katarak Gerede ve Almanya kampları sonuna kadar transferi resmen kapatacak. Bu arada Trabzonspor yönetimi, bir yıldız transferi daha gerçekleştirilecek iddialarını yalanladı.
ZAFER VE BİLAL'DEN SONRA TRANSFER KAPANACAK Bugüne kadar 19 futbolcuyla anlaşmaya varan ve bu futbolculardan 16'sına resmi sözleşme imzalattıran bordo - mavili yönetim, her konuda anlaşmaya vardığı Hamburg'dan Fatih Altundağ, Nac Nijeman'dan Sami Büyüktopaç ve Lille'den Senegalli kaleci Tony Sylva'ya önümüzdeki hafta içerisinde imza attıracak. Bu futbolcular dışında Hansa Rostock'un gurbetçi futbolcusu Zafer Yelen ve Hertla Berlin'in gurbetçi futbolcusu Bilal Çubukçu ile temaslarını sürdüren bordo - mavililer, bu iki futbolcuya resmi sözleşmeyi imzalatarak transferi Gerede ve Almanya kampları sonuna kadar resmen kapatacak. Yapılacak iki kamp sonunda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın uygun görmesi halinde ise takıma gerekli takviyeler yapılacak. YILDIZ FUTBOLCU ALINMAYACAK Öte yandan yapılan 19 transfere rağmen taraftarların, bir yıldız transferi beklentisi içerisinde olması yönetimi tedirgin etti. Şehirde yayılan, "Yıldıray Trabzon'da ve Arjantinli futbolcu Aimar önümüzdeki hafta içerisinde imzaya gelecek" dedikoduları yönetim tarafından yalandı. Bu arada önceki gün İstanbul'da Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak tarafından organize edilen gecede kulübe 1. 5 Milyon Ytl'lik yardım alındığı öğrenildi. KOMBİNE SATIŞLARI 7 BİN'E ULAŞTI Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in kombine çağrısı taraftarlar tarafından cevap bulmaya devam ediyor. Kulüp tarihinde rekor kırarak ilerleyen kombine satışlarında 7 bin rakamı aşıldı. Bu sayının yer ayıran taraftarlarla birlikte 11 bin rakamını bulduğu öğrenildi. Satılan kartların 333 adeti VİP, 1014 adedi Kapalı, 2996 adedi Maraton, 2661 adedi de Açık tribünden gerçekleşti. Kombine kart alanlar arasında Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran'ın da yer aldığı öğrenildi. Saran'ın 15.000 Euro'luk özel VİP kombinelerden aldığı iddia edildi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|