![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen benim özelim,biricik sevgilim
sabahım akşamım,sevincim hüznüm çok mu üzdüm ki seni yoksun artık yoksa bu bir ambargomu yüreğime çakılan. Sen ki her sabah beni uyandırandın sabah kalktığında beni hatırlayan yakalayandın akşamları yatağındayken beni alırdın yanına bensiz geçen her gece sıkılandın. Artık sabahları uğramaz gündüzleri gelmez oldun yanındayken sımsıkı sarılan ayrılınca unutansın. Belki de yaptıklarımın cezası bunlar seni kaybetmek korkusu sardırdın içime felaket ateşler yaktın kalbime bir suyuna hasret kaldı gönlüm söndür yoksa yanıyorum. Biliyorum beni bırakmazsın öleceğimi anlarsın belki acırsın, belki aşıksın bensiz bir son kuramazsın. Her şeyim sen olmuşsun, gösteremesem de kalbim hep seni arar hissettiremesem de ama ben sana aşık,sana hasretim aşığım aşığım aşığı. Seni çok seviyorum,ebediyen seveceğim gölgenim ben senin hep yanında olacağım güneş bu dünyaya doğdukça hep gölgenle yaşayacaksın. Bil ki sevgilim bir gölgeysem aslının aynısıyım bir aslın yaptığına gölgesi karşı koyamaz sadece karanlık ama aslınındır. Ben seninim sende benim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|