![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3037
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 9. haftadan sonra ilk kez liderlik koltuğuna oturan G.Saray'ın hocası Eric Gerets başarı öyküsünü özetledi: 'Futbolcularım hiç pes etmedi'
Her türlü zorlukla boğuştular Galatasaray bu sezon maddi-manevi her türlü sorunu yaşadı. Yapılmayan ödemeler, zaman zaman futbolcuların yediği küfürler, hatta yumruklar. Şampiyonluk yarışından kopsalardı, belki de bu duruma kimse şaşırmazdı. Ancak Sarı-Kırmızılılar zoru sevdi, zoru başardı. Ligde 23. maçlar sonucunda Fenerbahçe’yi liderlik koltuğundan indirip, zirveye kurulan Cim Bom, taraftarına yeniden şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı. Çoğu kişiye göre bu başarının mimarı Gerets. Ancak FANATİK’e konuşan Belçikalı hoca öyle düşünmüyor, Aslan payını futbolculara veriyor: ‘Futbolcularım hiç pes etmedi’ “Büyük sıkıntılar çektik. Maddi-manevi bütün sorunlarla boğuştuk ama futbolcularım hiç pes etmedi ve en iyisini yapmaya çalıştı. İşte bu yüzden onlarla gurur duyuyorum, bütün camia da gurur duymalı. Benim yapımda kendimi takımın üstünde görmek yok. Zaten bana göre başarımızın sırrı da bu. Ben insanlara insan gibi davranıyorum. Kendimi kimsenin üzerinde görmüyorum. Karşılığını da alıyorum. Öğrencilerim her soruna karşı göğüs gerdiler. Bu da bizim iyi bir takım olduğumuzu gösterir. Yine söylüyorum; fazla havaya girmemeliyiz. Daha çok maç var...” ‘Lig bizim için kupadan değerli’ “Fenerbahçe ile kritik bir kupa maçı oynayacağız. Kupa tabii ki çok önemli ama açık söylemeliyim şampiyonluk bizim için daha değerli. Futbolcularıma güveniyorum, şimdiye kadar gösterdikleri performansın daha iyisini ortaya koyup 2 kupa için de sonuna kadar savaşacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Eric Gerets’in yardımcıları Erdal Keser ile Reinhard Stumpf ise şöyle konuştu: “Şu an 2 puan öndeyiz ancak lig maratonu henüz bitmedi. Kupa maçları ise değişik atmosferde oynanıyor. Kadıköy’de avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz.”
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Denizli'nin adamları | Author41 | Beşiktaş | 0 | 06-21-2009 11:15 AM |
Bilim Adamları | Bostandere | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 7 | 10-02-2007 06:20 PM |
Başbakan'ın Adamları! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2007 12:41 PM |
dünyanın en zengin adamları | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 02:33 PM |
Kader adamları | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-03-2007 03:58 PM |