www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-28-2008, 12:29 PM   #1
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute
Varsayılan 15 metreden sahile uçtu, burnu bile kanamadı

15 metreden sahile uçtu, burnu bile kanamadı

28 Ağustos 2008Sertan AYDEMİR/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde, önündeki TIR’ı sollamak isteyen otomobilin sürücüsü, karşı yönden gelen araç ile çarpışmamak için direksiyonu kırınca 15 metreden zemini taşlarla kaplı sahile uçtu. Emniyet kemeri takılı olan sürücü 33 yaşındaki Murat Turhan, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kaza, dün akşam Ereğli- Akçakoca karayolunda meydana geldi. 67 TL 755 plakalı otomobiliyle Akçakoca’dan Ereğli’ye giden Murat Turhan, 3 şeritli yolda önündeki TIR’ı sollamak isterken, karşı yönden gelen ve sollamaya çıkan araç ile çarpışmamak için direksiyonu sola kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, yaklaşık 15 metreden zemini taşlarla kaplı sahile uçtu. Denize 1 metre kala taşlara çarparak duran otomobilin sürücüsü Turhan, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Turhan, aracından çıkarak cep telefonuyla jandarmadan yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma tutanak tuttu. Otomobil kurtarıcıyla sahilden çıkarıldı. Emniyet kemerinin takılı olduğunu belirten Turhan, “Ben önümdeki TIR’ı sollamak istedim. O sırada karşıdan gelen başka bir araç da önündeki aracı sollamaya çıktı. Kafa kafaya çarpışmamak için direksiyonu sola kırdım. Sağa kırsaydım solladığım TIR’ın altına girecektim. Sonra da uçurumdan uçtum. Emniyet kemerim takılıydı. Allah’tan birşey olmadı” diye konuştu.

İKİNCİ KAZA

Ereğli’de akşam saatlerinde meydana gelen ikinci kazada ise bir kişi yaralandı. Ereğli’den Alaplı yönüne giden Murat Sıvacı yönetimindeki 67 LL 473 plakalı otomobil, Gülüç Köprüsü girişinde ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp orta refüje çarparak ters dönüp karşıdan gelen Mustafa Aslan idaresindeki 67 TD 510 plakalı TIR’a çarptı. TIR sürücüsünün yara almadan kurtulduğu kazada yaralanan otomobil sürücüsü Sıvacı ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:22 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.