![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ! ! ! ! ! Eller Kırılsın
Sevdan ile yanmak varmış kaderde Bana Güneş doğmaz oldu seherde Senin olmak var mı.? Şimdi! yada ilerde Benim kaderimi yazan eller kırılsın Başımda yeller eserdi seni görmeden önce Beni örnek al, mutluyum derdim her gence Senin sevdan oldu yüreğimde bir pençe Kalbimi parçalayan hain eller kırılsın Şahtım. Padişahtım ben bu alemde Mutluluk oyunu oynanırdı hep sahnemde Güller tomurcuk kopmazdı benim bahçemde Gönül bahçemi talan eden eller kırılsın Gülmeye hasretim hüzünlüyüm sayende Sözler kahır, müzik sitem aşk bestemde Hayatım sana feda gönlüm artık matemde Aşkı bana haram eden eller kırılsın Aşksız kalsın bana aşkı yasak edenler Benden beter olsun bana oh olsun diyenler Makberi yürektir korkmasın aşktan ölenler Seni benden alan o hain eller kırılsın Y.Tarihi 12-08-08 Saat 23.00 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ! ! ! ! ! Hayallerim ve Aşkım
Bugün şöyle bir düşe daldım yine Kah bir gülümseyiş kah bir hüzünle Anılarım gelse dedim birden dile Dönsem seninle olduğum ilk güne Güneş yine senden doğsa sımsıcak Yıldızlar inadına her zamankinden parlak Seni bana getirse sonsuza dek şafak Acılarımı dindirsem kanayan yüreğimde Seni yazsam yine gönlümün sayfalarına Ölümsüz aşkımı katsam mısralarıma Şarkımız söylense sevenlerin dillerinde Sensiz ermesem bir daha yarınlarıma Düşler gerçeğin aynası derdi eskiler Acaba erecek miyim bende muradıma Gönlümde sonbahar zor böyle sevmeler Sensiz kara bulutlar çöktü ocağıma Ben yine suskun kalayım bir köşede Gönlü kırık küskün hayata ve sana Yazmasın kırdığım kalemim derdimi Yazmasın neşemi gönlümün sayfalarına Unutulup gideyim kalayım bir başıma Yüreğimde aşkın dilimde ismin dua Başım öne eğik hasret bir umuda Hayallerim aşkım ve ben sana elveda Y.Tarihi 29-06-2008 Saat 00.16 Salih Özalaşan Salih Özalaşan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ! ! ! ! ! Zamansız Ölüm
Daha yeni gelmişti ilkbahar Söylenmemişti en güzel şarkılar Bize acıyı yaşattın bu Pazar Öksüz kaldı ardında yavrular Güldün goncaydın açmamıştın daha Amansız dertler dayandı çalmadan kapına Genç yaşında aklar düşürdü saçına Sensiz ağlıyor ardında yavrular Bahar mutluluktu gülüp oynanan Lale sümbül nergis çiçek açmadan Gecenin üçü sabaha varmadan Anneler günü annesiz kaldı yavrular Yakışmadı bu zamansız ölüm hiç sana Dönüp ardından ağlayanlara bir baksana Yaş otuz yedi hayatın başı bile değil daha Göz pınarları kurudu ardında yavrular İsmini anamaz oldum yüreğim sızılar Mevla’m neden yazılır bu kara yazılar Toprağa değil yüreğime vurulur kazmalar Yüreğine gömdü ardından ağlar yavrular Kıyamazdım saçının bir tek teline Tutam, tutam saçın dökülür elime Zalim kanser girmiş izinsiz tenine Daha sana doymadı ki öksüz yavrular Ne söyleyeyim, ne yazayım senin için Kanıyor kangren oldu vallahi içim Sana bin kez feda olsaydı benim ömrüm Anneler günü annesiz kaldı yavrular Ruhun şad olsun yattığın yerde rahat uyu Mekanın cennet olsun içtiğin zemzem suyu Sevip koklayamasan da iki öksüz yavruyu Dualarla yaşatacak seni artık yavrular Y.tarihi 23.05.2008 Saat 20.40 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ! ! ! ! Fani Bedenler
Topraktan geldik, toprağa gider her fani Ardından kan ağlasa da sevenlerinin kâlbi Dünya’ya hükmetsen, kalınmıyor asla baki Sevenin çok olsa ne fayda her canlı fani Sevdiğini kaybetmiş sevdiğim gözünde yaşlar Bir kuş gibi çırpınır ardından seven kâlbi Elimden bir şey gelmez hüznü beni de dağlar Mümkün olsa keşke sevilenler kalsa hep baki Elimde olsa getirmek giden sevdiğini getirmek geri Yeminler olsun bir gülüşüne adardım bu naçiz bedeni Tanrı senden benden sevenlerinden çok sevdiklerini Yanına alırmış çünkü bu bedenler bizlere fani Y.Tarihi 13-10-2007 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ! ! ! ! Sen Canıma Can Katarsın
Bir gün çalarsa Azrail kapımı Tutmadan ellerini; sıkı, sıkı Kaybolmadan gözlerinde Bilesin ki gözlerim açık giderim Kapanmaz sana doymayan gözlerim Açık kalır mahşere kadar inan Kara toprak altında inlerim Sana doymadım daha diye ağlarım Bir gün çaresiz dertler beni İnletirse gecenin alaca karanlığında Çare bulamazsa tabipler derdime Bilesin bir öpüş bin yıl yaşatır beni Derde yenilmem sen varken yüreğimde Zehir içsem şifa olur inan ki kadehimde Sensiz Karun olsam ne çıkar ellerim böğrümde Gönlümün zenginliği senin kaderinde Bir yudum içsem canıma can katarsın Damarımda kanım ruhumla birlik yaşarsın Şah damarımda kan pıhtısı oldun atarsın Sensiz ölmem; sen canıma can katarsın Y.Tar. 02-08-2008 22.40 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ! ! ! ! Şimdi Sensizim
Bir seni sevmiştim yüreğimde aşkın derya Günüme Güneş’ti yürek yakan gözlerin var ya İsmini anardım; ismin benim bildiğim ilk dua Şimdi sensizim; çekilmez ki bu Dünya Gecem karadan kara bahtım gibi zifiri Felek sevmez yüreğine aşk düşen garibi Niye vurdun kalbime o kelepçe kilidi Şimdi sensizim; çekilmez ki bu Dünya Unutuldum bir köşede yüreğimde aşk ile Her güne başladım bir umut bir şevk ile Kavuşmuyor sevenler Allah’ım ne bu çile Her zaman sensizim çekilmez ki bu Dünya Y.tarihi 04-02-2008 Saat 1.30 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ! ! ! ! Yüreğim Paramparça
Daha ikiye bölünmemiş bir yürek sendeki Bir görsen ne hale gelmiş sensiz bendeki Kırk yerinden yamalı yerlere düşmüş haldeki Adına yürek denmez yakılmış yıkılmış bendeki Candır canandır kalmayan eldeki Aramak ne fayda bilinmez yerdeki Kime ait o bedende atan yürek sendeki Bin parçaya bölsem ne fayda Sevgiye hasret yürek bendeki Sende kır varsın kırılsın olsun bin parça Ne gerek var yama için beton harca Sensizlik benim içimde ateş yakarda Yüreğimden bana kalan acep hangi parça Aşkın eylemiş yüreğimi paramparça 09-03-2008 02.22 Salih Özalaşan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ! ! ! Ben Seni Seviyorum
Nereden bilebilirdim mühür gözlüm Yüreğimin sende takılıp kalacağını Benim için heba olmuş sensiz ömrüm Hava su gibi sana muhtaç olacağımı Dost derken aşk düşürdün yüreğime Belalındım apansız girivermiştim ömrüne Yine mi sen derdin bu adam serserimi ne Şimdi aşk başımda geçmez söz gönlüme Senden uzaktayım ama sen yüreğimde Sensiz yanmaktayım yerim yok kaderinde Aynalara küskünüm barışık değilim bedenimle Neden çıkmadın karşıma benim aşk mevsimimde Elim uzatıp diyemem seni seviyorum Yüreğim açıp söndür diyemem yanıyorum Kalbimde kapanmaz yaralar sürekli kanıyorum Sen bilme tanrım bilsin ben seni çok seviyorum Y.Tarihi 11-09-2007 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ! ! ! Gönül Gözün Gördüğünde
Gönül gözün bakmayı öğrendiğinde düzgün Kederler olmayacak mutlu geçecek her gün Son deminde olsa da sona ersede ömrün Ardına bakmayacak mutlu kalacak gönlün Acıyı bileceksin tek biber yediğinde Mutlu olacaksın hep gönülden sevdiğinde Karanlık sadece güneş evine döndüğünde Yüzünde güller açacak sevgiden güldüğünde Olmayacak dilinde ah denen o kelime Mutluluk bir demet gül misali hep elinde Sevdiğini hep gönül gözünle gördüğünde Ayrılığın yeri olmaz asla senin ömründe Y.Tarihi 22-09-07 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ! ! ! Orda bir serseri öldü dersin
Bir gün kaf dağına kar yağarsa nedensiz Sonbahar geçti kışa merhaba dersin Buzlar sarkarsa zirveden yüreğine Gözyaşıma buz dayanmaz ateşsiz Yanarım orda bir serseri öldü dersin Siyah saçlarında başlarsa ağarma Zülfüne düşerse karbeyaz iki tel Kulakların uğuldarsa yel değirmeni misali Güneş doğduğunda kararırsa gökyüzü Anladım orda bir serseri öldü dersin Esen rüzgarda duyarsan şarkımızın ezgisini Meltem rüzgarı buram buram dağıtırsa sevgimizi Lokman hekim sona erdirirse çaresiz derdimizi Yüce yaradan değiştirirse bizim alın yazgımızı Tanrım serseriyi bana bağışladı dersin y.tarihi 16,08,2006 Saat 12,07 Salih özalaşan Salih Özalaşan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|