![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Gitme Diyemedim
Gürkan Polat Bakakaldım! sen arkanı dönüp giderken Kal herşey affedilir hatalardır insanları insan yapan, Melek değilizki biz diyemedim. Gururdandı sanırım, Bir ömür pişman olmaya değermiydi bilmiyorum... Aşk ve gurur iki eski düşman, Hiç bir zaman anlaşamayan, Birin olduğu yerde diğeri barınmaz.. Ben gururu seçtim sen giderken, Arkandan bakakaldım gözlerim yaşlı... Senin aşkın vardı oysa herşeyimde.. Seni sevmek anne şevkati. Seninle olmak bir dosta sarılmak. Seni üzmek hıçkıra hıçkıra ağlamak birini omzunda. Ayrıldığımız gün kıyamet günü... Böyleydi işte aşkım bir anlık teddüt belki, Bilmiyorum hep kendimi suçluyorum sanırım, Yoksa uyanırmıydım çığlık çığlığa gitme diye her gece Telafisi yok yılların! Sen şimdi kimbilir nerde kiminle uyuyosun Aklına bile gelmiyorum belki hiç.. Silindim belki hatıralarından... Dünyanın kuralımı bu bilmiyorum.. Şunu biliyourmki; Seni benden daha fazla kimse sevemez. Ama sen başkasına sevgilim diyosun belkide şuanda. Ben senden sonra kimseye seni seviyorum diyemedim... Ama çok yalan söylemek zorunda kaldım... Mutlu olmayı başaramadım belki ama, En azından hayatta kaldım sayılır... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|