![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() -İsimsiz Şiir-
her zaman daima sadece... dur! başlamadan önce -bir şeylere- serin bir nisan gününün getirdiklerine bir kahvelik hatır gelsin aklına buğulanmayan pencereler çalınamayan kapılar apayrı bir uğultu oluşturmuyor mu zihninde dur, düşün başlamadan telaşına günün... her zaman daima sadece... bekle! parmakların da hafızası var bilir misin saçların da hafızası var anısı var yakınlıkların yankısı var boşlukta unutulmaya çalışılan sözümona alışılan... her zaman daima sadece... yok! iki kalp atışı uzak değil ki saatin tiktakları işaretliyor çiziyor baktığın her yanın resmini çiziyor olmayanın kaybolmayanın... her zaman daima iki hece sadece... Fatih Gökler
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ! Kim Bilir Kalbinizi!
Kim bilir içinizi sizin Kim çalar kapınızı ansızın Sürprizler birikmiş bir yerlerde Sizin adınıza toylar hazırlanmış Atlar tempo tutmakta heyecana Kim örer gergefini aşkın Kim bilir neredesiniz Hem nereden geldiniz Kim okur adınızı ezberden İki gönül, bir bedenden Farksızmış, sonunda bildiniz! Kim bilir içinizi sizin, açmadıkça Kim çalar kapınızı, aşındırmadıkça Sürprizler, toylar, düğünler Kim örer gergefini söyler misiniz aşkın Siz kıskançça sakladıkça... Sarıp sarmaladıkça... Kim bilir, kim bilecek! Kalbiniz kanatlandığında. Kim bilir, kim silecek Gözyaşlarınız aktığında... Kim bilir... Fatih Gökler
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() . Bir Nokta
hadi acı bana acımaklığın yansısın satırlarında ne yaptığın gerekmez perde arkasında görünürlük, yani ki zahirdir içim / işim hadi hadi, acımanı saklama ardında hayalden öte, mızrak gibi delsin göğsümü gök göğsümü boyut göğsümü sınır göğsümü perde göğsümü az önce o kadar istekli değildin şimdi biraz daha hırslı olmalısın tahrik ediyorum işte, niye çekildin harcamalısın bir yandan acımalısın duyguların nereden beslenir gülüm var acımaya devam et, ben meşgulüm minik bir nokta bulmuşum her şeyin başladığı / bittiği girecek kadar küçülsem, rezil olmak da kabulüm hadi acı bana; ateşi bas bağrıma küçült beni, aldırma göz yaşlarıma... Akdenizce Siirler Yazilar Fatih Gökler
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 7, Uyur
ne kadar şuur o kadar meşhur şiir 1. düşler uyudu bebek gibi dingin uyanmamacasına rahat 2. düşe yazdı bir kaç gülüş gidince düşeyazdı 3. yaza geldi bahar geçti yıl/lar geçti yazageldi 4. rast gele kutsal çaba değil ama rastgele 5. sezdin ya sevdin güya altı üstü rüya 6. sazım tek telli yazım teselli turnalarlasın belli 7. uyursam sonsuzca unuturum kalbimde uyuturum titreyişlerini Fatih Gökler
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() A Canım
Şaştım yine sana şaştım a canım. Durgunluğunu hayra yoramadım Nerede duracağımı bilemedim Cancağzım Şunun surasında ne kaldı: Ya ulaşmaya ramak kaldı, ya ayrılığa! Böyle derdim şimdiye dek. Gör ki halim yaman oldu! Aştım yine kendimi Sınırlara sığmadım A canım! Seni kandıramam ya, istersen avuntu say, azat ettim kendimi.. Ne kendime köleyim artık ne sana.. Ve hürüm kimsenin isteyemeyeceği kadar! Kuralların beni kapsayamaz Havsalan beni kavrayamaz Ne benlik ve gurur, namus bile bent olamaz! Cancağzım Sevda yolu dert yolu. Bunu baştan bilirdim. Şaşkınlığım yandığımdan değil, yanında olamadığımdan! Koştum yine sana.. Satırlardan geçtim.. Kırk katıra meydan okudum. Aklım, namusum ve herşeyim Kaf Dağı'nın ardında! Kendimi getirdim tek, bir de yangınımı. Yanındayım cancağzım... Fatih Gökler
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acele Geldim...
acele geldim acele gideceğim rüzgarımla arkadaş ol varsa, kokumla sarmaş dolaş dinleyemeyeceğim kusuruma bakma soramayacağım o bir damlayı iç çekişini nefes alamayışını dudağındaki ağlamaklı kıvrımı kollarımdaki kenetli ellerini bakışını... acele geldim nefes nefese acele söyle sen de hadi bir şey söyle tek bir şey.. bana bir şey söyle içinde sen olmayan bana bir şey söyle içimde sen olmayan acele geldim sen gitmeden gelmeliydim gitmeni beklemeden.. beklememeliydim sabırla! acele geldim n’olur bir şey söyle içinde sen olmayan içimde sen olmayan... Fatih Gökler
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acelem Var
Gölgelerde bıraktım seni ben, bir elin yasta. Gölgeler uzadıkça uzadı.. Yoksun.. Aklıma arasıra gelişin var sadece. Nefesini nefesimde hissedişim... Hoşgör beni şimdiden. Hoşgör seversem yeniden.. Ve sevdiğini zannedersem! Affet. (Acele et.) ... Acelem var, telaşlıyım. Sanki maviye sevdalı bir güvercinsin. Sanki, habersiz kaldın içimde. Ve bunun bile farkında değilsin. Açtım ellerimi bak. Gör mavileri şimdi. Gitmeye hevessiz duruşun ümitlendirmesin beni. Oyalanma uçmak için. Başın önünde, gözün gönlümde mi? Hafif bir ses mi duyuyorum şarkımıza ait? Hüzünleri biraz daha mı yaşamaktır son isteğin? Acelem var, duymuyor musun? Acelem var seni bırakmamaya! Sensiz kalmamaya! Sessiz ve sakin bir süzülüşle yap ne yapacaksan. Ama acele et! Beni hemen affet! Beni sensizlik, seni de bensizlik öldürmeden... ... Acelem var, seni tekrar bulmaya... ... ... ... Fatih Gökler
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı Olacak
bir yerlerde acı olacak trenin hızlı gidişinden belli annemle babamın yollamaya gelişinden pencereyi açamayışımdan camdaki buğuyu silişimden çabucak el sallayışlarından belli ağlayışlarından bu gidiş çok acı olacak yutkunmamdan belli boğazımdaki şeyden boğum boğum gözümün önünden gitmeyişinden ağır aksak hayallerinden, renklerinden griye çalışından yavaşça takılıp kalışından zihnimde bir yerlerde acı olacak bunu yazışımdan belli kendimi hazırlayışımdan el sallayışımdan / boşluğa masamdaki boş vazodan alnımdaki yazıdan kalbimdeki sızıdan belli acı olacak bu gidiş, besbelli... Fatih Gökler
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlasam Da Burukça...
Ve işte doğaçlama sözler, mükellef tutar Bir mecburiyet ağı, neye gebe kimbilir? Kimbilir ne süzülür yürekten neler akar Kararsızlık, çelişki, aynı mıdır kimbilir? Dönüşün direncidir; yara ve engel koyan Bir engerek, bekleyen, arkada sabırsızca Çakallar bıyıkaltı süzmektedir bir yandan; İçteki burkuntuyla, beslenirler vahşice İtiraf ediyorum, dilim varmasa bile Bekliyorum sessizce, olmayanı yanımda Kararsızlık burukça, geliyor artık dile Umudumu duydukça dolaşıyor kanımda ___Direncimin gücünü, hayale ekliyorum ___Ağlasam da burukça, umudu bekliyorum Fatih Gökler
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlatma Diyemem!
/Yürüyordu. Çokların, çoklukların içinde, birlikte, beraberce, yalnız! Yürürken, taşıdığı ne çok şey vardı, benimle birlikte götürdüğü! Konuşur gibi yaptı, aslında konuşmadı, aklıma tek tek çiviledi, kendi sözlerimi yine bana kullandırdı. Konuşmadığı halde neler demedi ki! / Diyemem, Söyleyemem, Ya süresiz ağladığımdan, Ya da... Diyemem işte, Ağlatma diyemem! Benim gıdam: Ağlamam. Ağlatma diyemem, Ama söz, ağlamam! Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|