![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 11 Yaşındaki Kızımın Öğretmeni İçin Yazdığı Şiir // Sensin Öğretmenim
Kırlarda çiçek gibi açan sensin Ufkumuza ışıkları saçan sensin Gönlümüzden sevgiyi içen sensin Bizlere güneş gibi doğdun sen. Sen bir lambasın hiç sönmeyecek Sen yandıkça başlar eğilmeyecek Çocuklar asla yolundan dönmeyecek Bizlere güneş gibi doğdun sen. Kalbindeki sevgiyi bize sundun sen Başarılı olmamızı bizden umdun sen Atatürk gibi kalbimize doldun sen Bizlere güneş gibi doğdun sen. Hülya İnan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A Gözüm Nuru
Aldığım nefesim içtiğim suyum Gördüğüm rüyasın aldığım duyum Özümdür, sözümdür, bendeki huyum Son nefesimde de sensin gururum. Sevmenin yaşı yok şimdi anladım Sevgisiz hayatı senle sonladım Sensiz zamanlarda her gün inledim Sensin mutluluğum sensin onurum. Sevgiler kutsaldır sevenden öğren Sevgi üzerine kurulmuş evren Seveni takdir et, sevgiye imren A canım ciğerim, a gözüm nurum. (Ankara – 11.07.2007 – 03.30)
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Sen Koy
Boş dolmaz, dolu almaz Bilirsin kendi düşen ağlamaz Bu abdestle bilmem kaç vakit namaz Kılamazsın, bana öyle geliyor... Unutma, akrep etmez ettiğini Hatırla ak olana kara dediğini Herkes kendi bilir ne yediğini Çiğ yemişsin, şimdi ağrı geliyor... Neyse işin odur düşün demişler Felek durmaz nakışını işler Ne yapsam kapanmıyor delikler Delik büyük yama küçük geliyor... Hep çıktın olacaktı inişin Sonu belliydi bu gidişin Adını sen koy yaptığın işin Bitti işte, artık sona geliyor...
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annelik Özlemi
Her an seninle doluyum, Boş yer kalmadı kalbimde, Sevgim engin denizler gibi, Çırpınıp duruyor içimde. İsimler tasarladım yıllar boyu, Oğuzhan, Selvihan ya da Kumru, Rüyalarımı süsledim tatlı sesinle, Çok acı beklemek, acı bir duygu. Yeter artık ne olur bekletme beni, Ben de 'Yavrum' demek isterim her anne gibi, Kucağım boş, kalbim taş misali, Senin gülücüklerin yumuşatır ancak bu kalbi. Duy ne olur Allah'ım duy beni, Eğer günah işleyip incittiysem Sen'i, Sen ulusun, tek dayanağımız, Evlat sevgisinden mahrum etme bizi.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ar Oldu
Uyandım uykulardan canımın feryadıyla Çektiğin acıların yüreğimde kor oldu. Hep şifalar dilerim Allah’ımın adıyla Tüm bunlara alışmak inan ki çok zor oldu. Bana verdiğin haber ciğerlerimi yaktı Kolun kanadın kırık bunlar da beni yıktı Yüreğimden vuruldum olay canımı sıktı Sessiz geçen anlarım sanki ahu zar oldu. Gelmek istesem sana yakın olmaz uzaklar Kurulmuş yolumuza bilinmeyen tuzaklar Silinir mi sandın sen, yürekteki ezikler Karardı bak gözlerim, bütün renkler mor oldu. Yiyecek ekmeğin var hem oğlunla kızınla Yaşanacak günün var ak alnında yazınla Eşin, dostun, kardeşin, elindeki sazınla Söylediğin türküler halaylarla bar oldu. Ağlıyorum burada iki göz iki çeşme Beni teselli etmez telefonda görüşme Zamanla inecek gör, vücudundaki şişme Senin yanına gelmek artık bana ar oldu. Yalvardım durdum canım Yüce Allah’a kadar Minnettarım tabipten genel cerraha kadar Yağmur oldu gözyaşım gece sabaha kadar Şu koskocaman dünya neden bize har oldu. Şimdi daha dikkatli sabırlı olmalısın Sevenlerin gönlüne ay gibi dolmalısın Üşüyen yüreklere mutluluk salmalısın Bülbüller ağlaşırken gülüm Gülizar oldu. (Kırklareli – 22.01.2008 – 05.14) (Teşekkürler Gönül Dostlarım) Seni düşünürken ben hayale dalıyorum Senin varlığından ben gücümü alıyorum Yollar var aramızda hasrette kalıyorum Uzaklardaki yürek şimdi sana yar oldu.....................İbrahim Coşar Ne desem ne söylesem imdadıma yetişmez, Büyütttüğüm umutlar yüreğime katışmaz, Onca hayal etsem de şu ellerim tutuşmaz, Şubatın şu ayazı sevdalara har oldu.........................Mustafa Çelebi Çetinkaya
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hikayesi
Fırtınalı bir günden sonra Akşam oldu rıhtımda, Tuttuğu eli sımsıcaktı Mutluydu onun yanında. Aşıktılar birbirlerine. Eğer günün birinde Rüyaları olursa gerçek, Dosdoğru nikah masasına gidecek, Onun yanında oturacak... Güzel günler o gün başlayacak! Akşamları kapıda karşılayacak kocasını, Nasılsın diyecek ona sarılırken. Masanın üzerine bırakacak elindeki paketini, Unutmadım diyecek istediğini. Tabi unutmam, unutamam da... Leylaklar dolu bir vazoda Uzun boyu ile lale çıktı ortaya. Lale! .. dedi. Zavallı, boynu eğri, Unutmuyor sevgilisinden ayrı kaldığını -ama o da- Kavuşacak, bizim kavuştuğumuz gibi.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı Haykırıyorum
Rüzgarın esişinde, Kuşların ötüşünde, Çiçeklerin açışında, Sevgimi, aşkımı haykırıyorum. Liseli aşıklar gibi Seni düşünmekle geçiyor her günüm, Sana çok yakınken bile Ulaşamamaktan kahroluyorum. Yüzbinlerce defa Seni seviyorum diyebilmek, Bir o kadar da Doya doya öpmek istiyorum. Ömrümün sonbaharında Bana ilkbaharı yaşattın, Ben bir yudum su istedim Aşkın deryasını serdin önüme. Elele, kolkola gezen Aşıklar gördüm caddede, Kıskandım özgürce yaşadıkları sevgiyi Kıskandım ölesiye. Kilometrelerce uzaktayken bile İşte yanıbaşımdasın yine, Uzanıyorum gülümsemeni tutmak için Kokluyorum odayı ama nafile.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bebeğim
Yine seni gördüm rüyamda Yine alamadım seni kucağıma Çıkmış bir tümseğin üzerine Dalga geçer gibi el sallıyordun. Gel güzelim, gel birtanem Bir öpeyim o güzel yanağından. Bak dizin kanıyor yine Sarayım en güzel ilaç olan sevgiyle. 'Senin çocuğun yok bilemezsin Evlat sevgisinden sen anlamazsın' diyorlar. Sanki evlatsızlığın acısını, evlat özlemini, Evlat sevgisini benden çok biliyorlar. Kimi 'kısır kadın' diyor benim için, Kimi 'çocuk al, büyüt' diyor 'yurttan' Kimi 'takma kafana bu kadar' Kimi de 'Allah'tan umut kesilmez' diyor. Herkes birşeyler söylüyor Tüm duvarlar üzerime geliyor Tavan tepeme çöküyor sanki. Seni çok, çok özledim inan ki! Biliyorum doğuran değil büyüten ana Onu bakıp, büyütüp, okutan ana Ama ben arzuluyorum ki Kendi çocuğuma olayım ana. Kimse bilmiyor tüm çocuklar benim. Ben tüm çocukların annesiyim. Duvar dibinde burnunu çekerek ayakkabı boyayan, Cicili bicili kıyafetleriyle özel okullarda okuyan, Bütün çocuklar benim...
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklemek En Büyük İşkencedir
Senin adınla uyanırım her sabah Bugün derim içimden evet işte bugün Gözlerim kapıda, kulağım zil sesindedir Beklemek bence dostlar en büyük işkencedir. Bardağımdaki çay sen gibi kokar Elimdeki sigara senin kokunla tüter Beyhude geçer sensiz hep günler Beklemek bence dostlar en büyük işkencedir. Kulağındaki çınlamayı duydun mu? Yürürken yolda aniden durdun mu? Sen de kendine neden diye sordun mu? Beklemek bence dostlar en büyük işkencedir. İşte yine akşam oldu bastı afakanlar Evlerinde teker teker toplandı canlar Sen gelmedin sadece unutuldu yaşananlar Beklemek bence dostlar en büyük işkencedir.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklenen Yar
Üstümde dolaşır kara bulutlar Sevdiğim bizlere nazar mı değdi. Vuslat beklenirken bitti umutlar Sevdiğim bizlere nazar mı değdi. Seninle aramda sıra dağlar var, İnce uzun yollar, koca bağlar var, Hasret acısından her gün ağlar yar, Sevdiğim bizlere nazar mı değdi. Yeter artık yeter rüyadan uyan, Olur mu gurbette sesimi duyan, Vuslat için biziz günleri sayan, Sevdiğim bizlere nazar mı değdi. Upuzun şu yollar girdi araya, Gelmek için günü soktun sıraya, Gel artık beklerim seni buraya, Sevdiğim bizlere nazar mı değdi. (Kırklareli – 04.10.2007 – 02.47)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|