www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-19-2008, 11:10 AM   #1
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye
 
GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 281,268
Teşekkür Etme: 98
Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan Otlu Fıstıklı Levrek

Yaz için hafif bir öneri..

2 Kişilik Malzeme
2 adet levrek balığı
2 yemek kaşığı küçücük ufalanmış taze ekmek içi
1 yemek kaşığı minicik doğranmış maydanoz yaprağı
1 yemek kaşığı minicik doğranmış dereotu
2 yemek kaşığı çam fıstığı
1 limonun rendelenmiş kabuğu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
deniz tuzu
taze öğütülmüş karabiber

Hazırlanışı
1) Levrek balığını balıkçınıza temizletin,filetosunu çıkartıp,dörder parçaya kestirin. Eve gelince filetoları kontrol edin. Kalan kılçıkları iyice temizleyin. Yıkayıp, kurulayın.

2) Bir kasenin içinde ufalanmış ekmek içini, doğranmış maydanozu ve dereotunu, çam fıstığını, rendelenmiş limon kabuğunu, bir yemek kaşığı zeytinyağını karıştırın.

3) Fırın kabına fırın kağıdını serin. Filetolarıkalan bir yemek kaşığı zeytinyağı ile yağlayın.Tuzlayıp biberleyin.

4) Fileto levreklerin 4 parçasını tepsiye dizin. Üzerine ekmekli otun karışımının yarısını serpiştirin. Kalan 4 parça levreği üzerine yerleştirin. Ekmekli, otlu karışımın diğer yarısını en üste serpiştirin.

5) Önceden 200 derece ısınmış fırında 10-15 dakika pişrin. Servis yapın.
__________________
Buraya Kadarmış ..
GooD aNd EvıL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla


Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı


Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:25 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.