![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kızı başını ezerek öldürdüler
Gazi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki N.Ş., dün okuldan sonra etüt çalışması için kursa kaldı. Kurstan sonra yalnız başına ilçeye 2 kilometre uzaklıkta bulunan Yenicami Mahallesi Kaledibi mevkiindeki evine gitmek üzere ayrılan N.Ş.'den bir daha haber alınamadı. Eve dönmemesi üzerine şüphelenen anne Neziha Ş., durumu polise bildirdi. Dün gece ilçe merkezinde yapılan tüm aramalara rağmen N.Ç.'nin izine rastlanmadı. Sabah saatlerinde arama çalışmalarını tekrar başlatan ekipler, Ağılkapısı mevkisinde kızın çıplak cesedini buldu. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Cesedin bulunduğu yere yaklaşık 65 metre uzaklıkta kanlı taş parçaları bulunurken, N.Ş.'nin kafasına taşla vurularak öldürüldüğü kaydedildi. N.Ş.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderildi. Tecavüz olayının olup olmadığı, otopsiden sonra belli olacak. 12 YAŞINDAKİ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİNİN AİLESİ, OLAYIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYOR Sivas'ın Zara ilçesinde başına taşla vurularak öldürülen 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisinin ailesi, olayın üzüntüsünü yaşıyor. Yenicami Mahallesi Suşehri Yolu Kaledibi mevkisindeki evlerinin yakınlarındaki ağaçlık alanda başına taşla vurularak öldürülmüş bulunan küçük kızın cesedi, burada yapılan incelemenin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Gazi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Nur Ş'nin öldürülmesiyle ilgili olarak ekiplerin başlattığı soruşturma sürüyor. Kızının kaybolduğunu duyunca çalıştığı İstanbul'dan ilçeye gelen baba Ali Ş. ile anne Neziha Ş, olayın üzüntüsünü yaşıyor. Çocuklarının fotoğraflarını elinden düşürmeyen çift, faillerin bir an önce yakalanmasını ve olayın aydınlatılmasını istiyor. Ailenin 16 yaşındaki oğlu lise öğrencisi Anıl Ş. de kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ailenin diğer çocuğu 11 yaşındaki Suna Ş'nin ise babasıyla İstanbul'da yaşadığı ve olaydan haberinin olmadığı öğrenildi. Baba Ali Ş, önce kendisine kızının kaybolduğunun söylendiğini, bunun üzerine İstanbul'dan geldiğini belirterek, burada küçük kızının öldürüldüğünü öğrenince şok geçirdiğini ifade etti. Gözyaşlarını tutamayan anne Neziha Ş. ise kızının dün akşam eve gelmemesi üzerine yakınlarıyla her yerde aradıklarını ancak bulamayınca polise bildirdiklerini söyledi. Kızının folklor çalışması nedeniyle servisi kaçırdığını öğrendiklerini kaydeden anne Neziha Ş, aramalar sonucu evlerine yaklaşık 300 metre uzaklıktaki ağaçlık alanda önce defter ve kitapları ile bazı malzemelerinin bulunduğunu, yakınlarda ise cesedinin görüldüğünü kaydetti. Olayın bir an önce aydınlatılmasını isteyen Neziha Ş. ''Kızımın katillerinin bir an önce bulunmasını istiyorum. Kanı yerde kalmasın'' dedi. Aile, kızının okuldan akşam saatlerinde tek başına eve gönderilmesi nedeniyle okul yönetimine tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, söz konusu bölgenin özellikle okuldan gelen çocuklar için tehlikeli olduğunu ifade etti. Baba Ali Ş. ile bazı yakınları olay yerini gezdi. Olay yerinde bulunan kan izleri ve küçük kızın öldürülmesinde kullanıldığı tahmin edilen kan izi bulunan büyük taş parçalarını gören Ali Ş, gözyaşlarını tutamadı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|