www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-02-2006, 12:12 AM   #1
cross_night
Daimi Üye

cross_night Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi : cross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond repute
Varsayılan Knight Online Karakter Oluşturma

Öncelikle bu oyunu oynamak için client dosyasına ihtiyacımız var. Oyunu indirmek için
http://software-files.download.com/s...uE67YhZlyZ5irj n3omgTvQCF-Jnf18bemX2fc2P5sJU2Hxl5fAALjN6M2kYu/software/10437633/10367095/3/knightonlinesetup_1299_01.exe?ptype=3001&ontid=754 1&siteId=4&edId=3&pid=10437633&psid=10367095
(bu link ile download manager ile indirebilirsiniz. benden bir kıyak olarak düşünün )

Oyunu indirdiniz şimdi sıra üye olmakta
http://www.knightonlineworld.com/ind...=register(link değişirse diye söyleyeyim şu anki tasarımında hemen sol altta)

üye olduktan sonra size bir aktivasyon maili verilecek,onu tıklayıp onayladıktan sonra ID ve şifreniz oyuna girmek için hazır demektir.

Kurduğumuz oyunu açıyoruz. Büyük ihtimal updateler olacaktır bir müddet bekleyin.Update completed yazısını gördükten sonra start diyin. Hackshield açılacak yüklencek ve sonra oyuna gireceksiniz.

Şimdi geldi önümüze bir sürü server. Ares Beramus Xigenon Cypher Olympia Edana vs. bunlardan hangisini seçecem derseniz tercih size kalmış. Fakat türkler daha çok cypherda gibi gözükmekte. En yeni açılan server da Edana oradaki karakterler level olarak sizden çok farklı olmayabilir tercih size kalmış. Hangisinin ismi kulağınıza hoş geliyorsa ona gidin

servera da girdik sizden bir millet seçmenizi isteyecek. elmorad veya elkarus. elmorad insanlar elkarus da orclar olarak adlandırılır. Burdaki tercih de size kalmış fakat ben insan karakterlerin şekillerini daha çok seviyorum orclara kanım kaynamadı bir türlü

Karakteri de seçtiniz şimdi bir ekran gelecek. Sol tarafta warrior magician rouge priest yan tarafta da barbarian male female diye. Bunlardan hangisini seçecez?

Burada öncelikle olmak istediğiniz karakterin özelliğini siz seçmelisiniz. Mesela warrior yakın mesafe adamıdır, hpsi en yüksek karakterdir dayanıklıdır. Üzerinde sağlam itemlar olduğunda indirmesi zordur.

Magicianlar büyü saldırıları yaparlar. Uzaktan vurma özellikleri vardır. İce, Lightning, Flame diye üçe ayrılırlar. ice yaratıkları soğuturken flame iyi hasar verir. lightning saldırıları da yaratıkların kitlenmesini sağlar. Defansı en düşük karakterdir. O yüzden warriorlara dikkat etmesi gerekir

Priestler ya kendileri savaşmak için skiller seçebilir, ya da parti üyelerine faydası olup kolay level atlamak için can artırma can iyileştirme gibi yardımcı özelliklerini ön plana çıkarabilirler.

Kaldır rouge. Rouge lar iki sınıfa ayrılır assassin veya archer. Archerlar uzaktan ok saldırılarında bulunurlar assassinler warriora benzer fakat daha fazla atak güçleri vardır görünmez olabilirler ama defansları warrrior kadar yoktur. Aynı şekilde hpleri de. Yakın mesafe adamıdır bunlar

Şimdi bu noktada karar size kalıyor. Şimdi size bir tablo verecem hangi karakter hangi statları kullanır buna göre barbarian mı seçmek iyi olur male mı female mı onu görelim

Barbarian statları
STR:65
DEX:60
HP:65
INT:50
MP:50

Zaten barbarian seçtiğiniz zaman sadece warrior seçebiliyorsunuz. Warrior olacaksanız mutlaka barbarianı seçin derim çünkü hpsi en yüksek karakter. Str olarak da düğer karakterlerden üstün. Zaten warriorlar statlarını hp ve str ye verir. Bu nedenle Barbarian en ii seçim. Peki 10 bonus stat pointi hangisine verecem derseniz öncelikle strye gidin derim. Çünkü hp isteyen armorları hem para olarak hemen bulamayabilirsiniz hem de ilk etapta atağınızı güçlü tutup partilerde yer bulmanız kolaylaşır. Normal saldırı için warrior olacaksanız 94 hp gerisi str işinizi görecektir.Tank warrior diye de bir seçenek var o da statlarını hpye vererek canını acayip artırır ve zor kesilebilen yaratıklara ilk o saldırarak tanklık görevi yapar fakat saldırısı iyi olmadığı için tek takılamaz ve priestlere ihtiyaç duyar. Bu tür tank warriorlar ellerine iyi bir kalkan ve hp bonuslu armor giyerse çok sağlam tank olur Eldek silah da hp bonuslu olursa tadından yenmez

Male
STR:60
DEX:70
HP:60
INT:50

Bu karakter daha çok rougelar için uygun gözükmekte. Çünkü rougeler dex ve hp ye verirler. Male ve female dexleri aynıdır fakat hp male ın 10 daha fazladır. Rouge seçtiğinizde de bonus 10 statı dexe verin ve iyi armorlar bulana kadar da hpye vermeyin.Takılar ve üstlük de dex bonuslu olursa karşınızda iyi bir rouge karakteri sizi bekler.Rouge chitin armor kaç hp ister bilmediğim için kesin bir rakam veremiyorum ama ilk 50 levela kadar dex vermeniz sonra hp vermeniz yeterli olur sanırım

Female:
STR:50
DEX:70
HP:50
INT:70

Bu karakterin en göze çarpan özelliği intelligence kısmı. Mpleri eşit olduğu için erkekle genellikle int fazlasından bu karakter mage olarak seçilir. Zate mageler statlarını int ve mpye verirler. Mageler eğer en son armor olan complete giymek istiyorlarsa 160 int gerisini mp vermelidir. Onu da 60da giyebildikleri için ve her level atlayışta 3 int verebildiğinizi hesap edersek
Kadın karakter başlanır. Başlangıç inti 70. 10 bonus da inte verilir Böylece level 1 de 80 olunur. kalan 80 int için 27 level atlamanızı ister. Kısacası 33e kadar mp verip ondan sonrasını full inte vereceksiniz.60a gelirken fazladan bir int çıkabilir onu vermenize gerek yok. 160 da bırakın yeterli
Male karakter açmanın mage için pek bir faydası gözükmemekte. Ama ben illa erkek karakter istiyorum derseniz tercih sizin. Onunla completelere ulaşmanız en az 3 level daha isteyecektir. Mp olarak da bir faydası olmadığından sadece hp olarak daha güçlü bir karakteriniz olur o kadar

Peki priest için hangi karakteri seçmeliyiz?
Eğer başlangıçta ben heal ve buff özelliklerini(can iyileştirme ve can artırma) kullanıp partilerde yer bulmak istiyorum diyorsanız inti yüksek olan kadın karakteri seçmenizi tavsiye ederim. çünkü inti yüksek olan karakterin manası da yüksek olacağından mana bitme gibi bir sorununuz olmaz. Erkek karakter seçmeniz hp ve str açısından iyi olur bu da daha fazla atak özelliklerini ortaya çıkarmak istiyorum sadece yardımcı olmak istiyorum ben bu karakterde diyenler için uygun bir seçim olabilir.

İlerleyen günlerde statlarına ve skillerine göre karakter türlerini de yazacağım yazıda hangi tip priest mage için hangi statları nereye kadar vermek gerekir daha detaylı anlatacam. Şimdilik bu kadar inşallah yazdığım yazıları beğeniyorsunuzdur
cross_night çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
britneymadonna (05-05-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı