www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-27-2008, 05:24 PM   #1
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute
Varsayılan Aile boyu Trabzonsporlu

Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan sol kanat oyuncusu Engin Baytar ilginç hikayelerini anlattı
Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan ve devre arasında alınmasına kesin gözüyle bakılan Engin Baytar, yaptığı açıklamada, ailesinin de kendisinin de Bordo-Mavili takıma gönül verdiğini söyledi. Milli takımla ilgili de konuşan Engin, ''Açıkçası çok fazla milli forma düşkünlüğüm yok. Milli formayı taşımak insana ayrı bir gurur verir. Ama ben o kadar da çok fazla üstüne de düşmüyorum. Çağrılırsak gider elimizden geleni yaparız, çağrılmazsam da gidenlere o formayı başarıyla taşımalarını dilerim'' diye konuştu. Engin Baytar, kendisinin Trabzonlu olduğunu ve ailesinde Trabzonspor dışında takım taraftarı bulunmadığını ifade ederek, ''Ben aslen Trabzonluyum. Şu ana kadar sülalemde ne Fenerli, ne Galatasaraylı ne de Beşiktaşlı duydum. Herkes Trabzonspor'u tutuyor'. Ben de tabii ki bu takıma gönüllüyüm' dedi.

’Dedemin Gazabına Uğradım’
Dedesinin fanatik derecede Trabzonsporlu olduğunu ve bu konuda kendisine bile tavır aldığını anlatan Engin, başından geçen ilginç olayı şöyle anlattı: ''Trabzonspor-Galatasaray maçını ailece seyrediyorduk. Ben orada Galatasaray'ın yeneceğini söyledim. Dedem beni o gün evden kovmuştu. Hiç kimse benimle konuşmadı. Trabzonspor, Galatasaray'ı 2-0 yenince, dedem ondan sonra değişti ve 'al, şimdi Galatasaray'ın yenebileceğini söyleyebilirsin' dedi. Ben küçükken bir kere o hatayı yaptım, bir daha yapmadım.'' Engin, ''Gençlerbirliği'nde oynuyorum. Hangi takımın ekmeğini yiyorsam, o takımı tutmalıyım. Ailem Fenerbahçe'ye gitsem biraz tepki gösterirler. Dedem beni Trabzonspor'da görmek istediğini söylüyor. İstanbul takımlarından birisine gidersem dedim dedeme, o bana 'o zaman yanıma yaklaşma' dedi.''

’Sorunlu Bir Oyuncu Değilim
Gençlerbirliği'nde her sezon sorun çıkaran futbolcu gibi gösterildiğini vurgulayan Engin, kulüple sorunlar yaşadığını, ancak bunun tek taraflı olmadığını söyledi. Sezon başı kampa pasaportunu uzatma konusunda yaşadığı sorun nedeniyle geç katıldığını anlatan genç oyuncu, ''Kulübümü aradım ve konuyu ilettim. Kulüp her türlü izni verdi ve '2-3 gün içinde hallet gel' dediler. Herkes beni kampa geç katıldı biliyor. Engin yine geç geldi, Engin yine kulüpte sorun yaratıyor diyorlar. Sorunlarda suçlu ben olsaydım, ben burada üç sene değil, üç hafta bile kalamazdım. Beni gönderirlerdi. Burası profesyonel bir kulüp. Buradan kimler gelip, geçti. Bir Engin'den mi vazgeçemeyecekler?'' şeklinde konuştu. Engin Baytar, birkaç sezondur takımın içinde bulunduğu kötü durum ve yaşadıkları olumsuz günler nedeniyle saha içinde hakemlere karşı agresif bir tavır sergilediğini söyledi.

’Ben Kimseye Zarar Vermem’
Futbolcuların teknik direktör değişikliklerinden ister istemez etkilendiğine dikkati çeken Engin, son birkaç sezondur bunun sıkıntılarını çektiklerini ifade etti. Gençlerbirliği'ne ilk geldiğinde ilk hocasının Mesut Bakkal olduğunu belirten Engin, ''Mesut hocayı çok severim. Mesut Bakkal ile birkaç sıkıntı yaşasam da o benim büyüğümdür. Şu ana kadar zararım olmuşsa, sadece kendime zararım olmuştur. Etrafımdaki insanlara zarar vermem. Samet hoca ile ilk kez çalışıyorum. Tabii ki onun da futbol anlayışıyla ilgili sıkıntılar veya olumlu şeyler yaşayabiliriz. Samet Hoca’nın futbolcularla birebir diyalogları, antrenmanları ve oynattığı oyun olsun, her şeyinden memnunum. Samet hoca ile çalışmalarımız neşeli geçiyor ve çok zevk alıyoruz. Bu ortamı da Trabzonspor maçına yansıttığımızı düşünüyoruz'' dedi.

’Trabzonspor’un Şampiyonluğu’
Engin Baytar, kendisinin 1983 yılında doğduğunu ve Trabzonspor'un da son şampiyonluğun o yıl içinde elde ettiği hatırlattı. Kendisi doğduktan sonra Trabzonspor'un şampiyon olamadığını ifade eden Engin, sözlerini şöyle bitirdi: ''Trabzonspor'un son şampiyonluğu da 1983 yılındaydı. Ben doğduktan sonra Trabzonspor şampiyon olamadı. Bu sezon takımın iyi bir gidişi var. Ben inanıyorum ki büyük maçlardan puanlar alırlarsa, şampiyon olabilirler. Yakaladıkları hava nedeniyle şampiyon olmamaları konusunda bir neden görmüyorum. Yıllar sonra Trabzonspor belki de o mutlu sona ulaşacak. Bir Trabzonlu olarak memleketimin takımın şampiyonluğuna sevinirim. En azından dedemin yanına rahat giderim. Eğer Trabzonspor beni isterse tabii ki bordo-mavili formayı da seve seve giyerim.''

Aile boyu Trabzonsporlu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.