www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-06-2009, 04:50 PM   #1
slipknot
ÇaKaL Üye

slipknot Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1624
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi : slipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond repute
Varsayılan Kılıçdaroğlu İstanbul için işareti verdi

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili olarak gönlünden geçenin İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin olduğunu açıkladı.

CHP’nin bir diğer Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay ile TBMM’de bir sohbet toplantısı düzenleyen Kılıçdaroğlu, kendisinin belediye başkan adaylığı talebinin olmadığını yineledi. Kılıçdaroğlu, "Ancak biz bir partiyiz. Parti organlarımız, adaylığım yönünde bir karar alması halinde saygı göstereceğim. Fakat, benim gönlümde yatan İl Başkanımızdır. Umuyorum aday olur, ben de İstanbul milletvekili olarak, İstanbul’a gidip çalışırım" dedi.

CHP’den ’Topbaş’ın paketi’

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Çetin Soysal ile CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin de, dün düzenledikleri basın toplantısıyla, AKP’li büyükşehir belediyesine yolsuzluk suçlamaları yöneltti. Soysal, açıkladıkları pakete "Kadir Topbaş’ın Yılbaşı Paketi" adı verdiklerini söyleyerek, belediye şirketlerinden BİMTAŞ, Sağlık A.Ş ve Spor A.Ş’nin batmak üzere olduğu iddia etti. Bosna’ya gönderilen yardım paralarını kendi hesabına geçiren Süleyman Mercümek’le Kadir Topbaş’ın eskiden ortak olduğunu söyleyen Soysal, "Topbaş döneminde 5-6 milyar lira kaynak aktarılan belediye şirketleri iflas noktasına gelmiştir. Belediye ihalelerini bu şirketler alıyor, sonra da yandaşlarına taşeron olarak tekrar verip hülle yapılıyor" iddiasında bulundu.

Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..
slipknot çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:51 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.