![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A n a
Şöyle durup bir baktım da Hiç tamam görmedim ben, bende Diyorum ki, iyi bir usta bulsamda Tamam olsam bari öldüğümde. Doğuşumla başlamış bende eksiklik Ben gelmişim anam gitmiş Karnımı doyuranlar bile çok değişik Her önüne gelen bana meme vermiş. Bağırmaktan kesilmiş de sesim Hiç kimse 'Derdin ne? ' dememiş Sadece demişim ki 'Ben anamı isterim' Bir Allahın kulu cevap vermemiş. Zamanla alıştım yokluğuna Ama bende hep eksik kaldı yeri En iyi, en yüce ustadır A N A Anasız evladın bitmez eksikleri. Baktığım her şeyde onu aradım Gördüğüm şey hep eksiklik oldu Ağlamaktan öte bir şey yapamadım Ömrüm aramakla geçti, vakit doldu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A ş k
Aşk; Huzurun kaçırılmasıdır belki, Belki de onu buluştur. Bir şaşırmışlık halidir belki Belki de bir toparlanış. Aşk; Bir bütünleşmedir belki Belki de bir bölünmedir. Bir doğuştur belki Belki de bir son buluştur. Aşk; Ayrılığın ilk buluşmasıdır belki, Belki de birlikteliğin ilk heyecanı Çölde kavruluşun başlangıcıdır belki Belki de yanıp tutuşan gönüllerin sönüşüdür.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() A t a ' ya S e s l e n i ş
Vatanı kurtarıp kurdun Cumhuriyeti Peş peşi ardına koydun eserlerini Çoktan hak etmiş olmalısın Cenneti Ama bir görsen eserlerinin halini... Yarışa girdi boy boy kötülük Ellerde tırpan, yüzlerde maske Kan emmeye çalışıyor onca sülük Yaşasaydın biraz, biraz daha keşke... Bana inanmayanlar bir bakabilseler Bir görebilseler senin gözünle Sana söylenenleri bir duyabilseler Bir anlayabilseler senin sezgilerinle... Diktiğin ağaçların suyunu kıstılar 'Atam' diyene ters-ters baktılar Sana ve eserlerine karşı çıktılar Hala ne uyuyup duruyorsun Atam? Gün oldu yerine lider aradılar Gün oldu sana benzemeye çalıştılar Gün oldu seni mumla aradılar Hala ne uyuyup duruyorsun Atam? Kimi içi sızlaya sızlaya saygı duydu Kimi işi bitince sövüp durdu Kimi gizli gizli çeteler kurdu Hala ne uyuyup duruyorsun Atam? Neredeyse Cumhuriyeti yıkacaklar Neredeyse laikliği rafa kaldıracaklar Neredeyse resimlerini yakacaklar Hala ne uyuyup duruyorsun Atam? Haydi duy, haydi uyan, haydi kalk artık! Yeter uyuyup durduğun hey koca İnsan! Uyanmanı bekliyor bu Aziz Vatan Hala ne uyuyup duruyorsun Atam? Kalk! uyan, uyan kalk! kalk artık! ! ! ... Yeter, yeter uyuduğun Hey Koca İnsan! Doğrul da bir bak, her yanımız yırtık-pırtık Parçalanmak üzere bayrak ve bu Aziz Vatan Yeter Atam, yeter! Kalk, uyan artık! Etrafımız sarıldı gerçekten çaresiz kaldık Bizi yine senin kurtaracağına inandık Kalk uyan, uyan kalk! kalk artık”
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Sen Koy
Ben koyamadım adını bu sevdanın Sence ne olmalıdır öğrenebilir miyim? Gül bahçesinde yaşanan güzel aşkların Sonu hüzünle mi biter, söyleyebilir misin? Durdurur kalbim dünyayı bir an istese Benim sevdama ortak olmak ne haddine Ben de bu sevda yüzünden dönmekteysem Bana uyup, Mevlana gibi dönebilir misin? Atsınlar beni kör kuyulara, boğulup gideyim Çığlığım duyulmasın, rahatsız olmasın kimse Beni seven sevgiliyi yanımda görmek isterim Haydi gel benimle desem gelecek misin? Rüyalarımdan uyandırmasınlar beni hiç O anlatılmaz anı yaşayayım bin ömür boyu İçimi sarsın, mutlu etsin beni o tarifsiz sevinç Gel rüyalarımda kal, çıkma desem kabul edecek misin?
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet Beni Tanrım
AFFET Çok günah ettim Tanrım, Affet ne olur beni! Hiç çalmadım, soymadım, Hiç küfretmedim, Hiç yasak bir şey içmedim. Hiç yalan söylemedim, Hiç kimseye yağ çekmedim, Hiç yetim malına göz dikmedim Hiç zina yapmadım. Sadece bunları yapmamak günahı işledim. Binlerce yıldır sen değil miydin 'Ben affediciyim, affetmeyi severim' Diyen? Öyleyse affet bu kulunu.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Sevmeyelim
ARTIK SEVMEYELİM Öyle güzel bir aşktı ki bizim yaşadığımız Nasıl anlatsam, rüya gibi bir şeydi o Canı gönülden sevmekti tek yaptığımız Sevda denince akla biz gelirdik banko. Yıllar mı, yoksa biz mi yok ettik bu aşkı Kara bulutlar sardı şimdi sevgimizi, Kalmadı aşkın, sevdanın ölüden farkı Alıp götürsün sevenler cenazemizi. Bir daha asla sevdadan söz etmeyelim Demek buraya kadarmış,ne gelir elden Bundan sonra ne sen, ne de ben sevmeyelim Gelmez kimseyi mutlu etmek elimizden. Çekilip acı çekelim bir köşeye biz O güzel günler olsun bütün tesellimiz Ne bir gül tutsun ne de güzel bir el, elimiz Aşk acısıyla yansın dursun her yerimiz.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asil Kölelik
Her günümü, her anımı sana ayırdım Sen varsın yanımda, içimdesin nefes gibi Ben gerçek aşkı sevgiyi sende yakaladım Gerçek oldu şimdi, başlamıştı bir heves gibi. Bu gözler, bu kaşlar neden böylesi güzel? Sanki harikalar diyarında bir yerlerin seyrindeyim Benim dünyamda yok gayrı senden özel Her şeyimle bağlandım, başkasını neyleyim. Hiç üzülmeni istemem ömrün boyunca Üzüntülerin benim olsun, neş’elerim senin Bırakır sanma sakın, bir an doyunca Sana bağlı kalmak en asilidir köleliğin.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çölü
Yolcusu olur muydum, bilsem çöldeki yalnızlığımı Tutar mıydım ellerini, gözlerine takılıp kalır mıydım Bekler miydim çocuklar gibi yollarını heyecanla Meğer hataymış tek başına yolculuğum... zordayım. Sen uykularımın katili, yollarımın engeli Sen göz yaşlarımı kurutup, kan ağlatan çöl sıcağı Sen her çarpışında hançerini kalbime vuran sevgili Gülüp durma halime, bakıp bakıp uzaklardan. Bırak sessizliğimde kimsesizliğimi, girme aramıza Çaresizliğim kaderiyle baş başa ağlayıp dursun Telafi edemiyor, kurtulamıyorum bu hatadan Bir şeyler yap da çık git kalbimden, ne olursun! Sessiz, renksiz çöllerde bülbül neyler Gözyaşları sesine, sesi göz yaşlarına karışmıştır Solmuştur yüzü, yok olmuştur renkleri acıdan Aşkının ıssız çölünde yapayalnız yanmaktadır. Bir zamanlar ne güzeldi, yaseminler ve de güller Her birine aşk ile, şefkat ile bakardı gönül Acıyor, yas tutuyor şimdi gül dikenlerine 'Katlanacak kimsesi kalmadı' diye bülbül.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Pınarı
Öyle susadım ki aşka yıllar yılı Bir pınar bulmak için düştüm yollara Bir pınar gördüm içenleri hep acılı Şifa dileyip devam ettim yoluma. Aradığım pınarı mutlaka bulmalıyım Gidermeliyim çöl susuzluğumu Kana kana içip, susamamalıyım Her yudumu artırmalı mutluluğumu. Mavi mutluluk dağıtmalı çiçek çiçek Gözüm başka çiçek görmemeli Hayal değil her damlası olmalı gerçek Hiç bir zaman seraba dönüşmemeli. Bulamadım böylesi şifalı bir pınar Susuzluğum bitti böyle pınarları göre göre Bundan böyle aşkı kim arar, kim sorar Susuzluğunu gideremezsin zehir içe içe.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Gerek Yok
Bir defa sevdim tam, bir daha mı asla İçimden söküp attım onu da bir kenara Baş etmek mümkün olsa bile aşkla Girmek anlamsız yaşarken mezara. Ne anlamsız bir şey,göz göze bakmak Günahı nedir ki çeksin gözler bu cezayı Yaslanıp göğsün üstüne uyuya kalmak Söyleyin neden değermiş koca dünyayı. Mutlaka sona erecek günün birinde Hep böyle sürüp gidecek değil ya! Bir onulmaz yara bırakacak kalp üzerinde Sonra dar gelecek bu koskoca Dünya. Bu nedenle, aram yok artık sevgiyle aşkla Gülüp oynamak varken çileye ne gerek İnsan oğlu öğrenir bazı şeyleri zamanla Ve der ki ^hata edip sevmişim bilmeyerek”
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|