![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 13 Times in 12 Posts
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1624
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kayıtlara "Otomobilde çifte cinayet" diye geçen olayın ardından film senaryosu gibi bir gerçek ortaya çıktı.
Olayda hayatını kaybeden Süleyman Yenigün’ün, borcunu ödemeyen patronunu öldürdükten sonra, ailesinin sigortadan para alabilmesi için intihar ettiği belirlendi. İZMİR-Çeşme Otoyolu’nun Limontepe Kavşağı yakınlarında pazartesi gecesi kapısı açık bir otomobilde Süleyman Yenigün (27) ve İbrahim Kesen (32) başlarından vurulmuş halde bulundu. Polis, Yenigün’ün en son kuzeni Okan Erge ile görüldüğünü tespit etti. Erge gözaltına alındı. Yenigün’ün, ailesinden miras kalan 80 bin lirayı değerlendirmesi için üç oto yedek parça satış yeri bulunan patronu İbrahim Kesen’e verdiğini söyleyen Okan Erge, kuzeninin parasını alamadığını söyledi. Erge, olay günü de kuzeninin, sevgilisiyle il dışından dönen İbrahim Kesen’le Bornova girişinde buluştuklarını anlattı. Kuzeninin kendisini de buluşmaya götürdüğünü belirten Okan Erge, Yenigün’ün Esen’in aracına geçtiğini, araç içerisinde konuştukları sırada Yenigün’ün tabancasını ateşlediğini anlattı. Tabancayı alıp kaçtım Erge, silah sesi üzerine aracın yanına koştuğunu belirtirken, "Süleyman bana ’Ben bittim, artık yaşayamam. 500 bin liralık hayat sigortam var. Bunun eşime ve çocuğuma kalmasını istiyorum. Ben canıma kıydıktan sonra sen tabancayı alıp git’ dedi. Olaya cinayet görüntüsü vermemi istedi" diye anlattı. Okan Erge, planından vazgeçirmek istediği kuzeninin, tabancayı başına dayadıktan sonra canına kıydığını anlatırken, "Ben de tabancayı alıp kaçtım" dedi. Soruşturma sürüyor. Cesetleri böyle bulunmuştu Park halindeki otomobilde, başlarından birer kurşunla vurulmuş olarak bulunan Süleyman Yenigün (solda) ile İbrahim Kesen, alacak tartışmasına kurban gitmişler.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|