![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adını Kalbime Yazıpta Gitti
Sorma arkadaşım neden dertliyim Herkes bir yara açtı gitti Yanan sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıp ta gitti Benden çok iyi bilen var mı aşkı bilmem Yalansa boynuma as aşkın vebalini Yuvayı terk eden bir kuş gibi Bir sabah ansızın uçup ta gitti Dertler muska gibi benim koynumda Acılar bıraktı hep sol yanımda Vefasız sevgilim kaçıp ta gitti Resmini gönlüme çizip te gitti Artık ben kimim Bende olan kim Bir gün şuradan gelecek sanki Adını kalbime yazıp ta gitti Mehmet Demirtaş Uğur Çakmak
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlamak Bile Gelmiyor İçimden (Psikopat)
Arkadaşlar psikopat derler adıma Hiç adımla çağırıldığımı duymadım Geçen gün sevgilimden ayrıldım Hüzünlendim Akşam çıkarken evden Anneme esrarlı gözlerle baktım Biraz kafam bozulunca Bizim fakirhaneye giderdim Oradan arkadaşlarla muhabbetin demini tazeler Efkarı çekerdik içimize Sonra dağıtırdık… soldan başlardık önce. Başlardık her ağızdan Müslüm babadan yıkıla,yıkıla yı söylerdik Koymazdı yalnızlık fakirhanedeyken Ayrıldıktan sonra Ceket dimin yakasını sarardım boynuma Ellerim cebimde Gezerdim Geç olunca Odama çekilir düşünürdüm Yalnızlığımı Yalnızlık koymazdı da Bu ayrılık acıttı içimi Telefon açtım Beni hüzünlendirmeye çalışırken Kapattım telefonu Psikopatımya ağlamak bile Gelmiyor içimden… Uğur Çakmak
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımdasın (Sakla)
Sevgimi ektim gönül bahçene Gül oldum koptum dalından eline Okşayıp kokla sür güzel yüzüne Kalbinin köşesine sakla… Koyma beni boş vazonun içine Solar giderim inan bir gecede Takı ver saçının bir köşesine Kalbinin köşesinde sakla… Gittiğin her yere beni de götür Yoksa tek başına kahrında ölür Bu dünyada aşkınla açar durur Kalbinin köşesinde sakla…. Bülbüle açmayan gül sana açtı *******i sensiz uykusu kaçtı Sevginden etrafına koku saçtı Bağrının köşesinde sakla… Uğur Çakmak
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Sen Barbaros Parkı
Dilim hala söyler durur hani varya o şarkı göz yaşım yanakta kurur ah sen barbaros parkı nasıl başlasam söze eleleydik hep göz göze öyle sarılışı vardı sonra nazar değdi bize şimdi yağsada yağmur kar silinmez essede rüzgar kör bıçakla kazıdığım çam ağacında adı var şimdi gönlüm garip bir kuş belki aşk korkulu bir düş anlamadım bu nasıl iş ah sen barbaros parkı Uğur Çakmak
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allahım Vücudumu Öyle Büyütki
allahım vücudumu öyle büyüt ki......... cehennemi ben doldurayım başa kimse girmesin.... Hz. Ebu Bekr Uğur Çakmak
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anam Şimdi Görsen Beni
Anam şimdi görsen beni Silsen anlımdaki teri Gurbet elde deli, deli Çağırırım seni anam Göremedim kaç senedir Gözümde yaş pınar seldir Özlemin başımda yeldir Ne olursun gel be anam Başka ellerde durursun Uğurunu unutursun Sen ne zaman kurtulursun Yandı yürek gel be anam Sana benzettim her kez i Kulağımda anam sesin Yaram derin derman sensin Bekliyorum gel be anam Utanırım bakarlar hep Yürüyemem düşerim hep Gözüm görmez sana hasret Karanlıkta kaldım anam anam Seni sorduklarında hep Gitti diyemedim tek Tohumların oldu çiçek Solacaklar gel be anam Gözlerimde yaşlar akar Hasretin hep beni yakar Her gün bomboş yola bakar Seni arar canım anam Dağıttılar yuvamızı Gurbet etti sılamızı Paylaşırdık acımızı Şimdi yalnız kaldım anam Uğur Çakmak
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ancak Bizden Fayda Gelir Bize… (Ey Kardeş)
Bu gün özledim seni be kardeş Gerçekten özledim yalan yok Yollar bitmez İzinden aman yok Nice yollar tükettik seninle Nice diyarlarda dolandık durduk Hayatın cilvesiyle Kırık dökük ümitlerimiz vardı Hayal ederdik. Dermanımız yoktu belki yaşamaya Ama sabır ettik Bu hayat kavgasında sırt sırta verdik. Unuttuk çoğu zaman anasızlığı Unuttuk çoğu zaman babasızlığı Bazen ağlamayı adet bildik Biri bir yerde ağlarken El uzatmayı bilirdik. Doymuştuk yalanlara Sahtekar olanlara Dost olmayı bildik. Gurbette elimizde ne varsa bizimdi Benim değildi senin değildi bizimdi Ne olursa olsun yılmak yoktu Çoğu kabadayıları gördük Ama özenmedik hiçbir zaman Dürüstlüğü kabadayılık bildik. Doğru olduk doğruluğa gittik Yanlışlara da girdik. Bazen sen benden habersiz ben senden habersiz Bir köşede göz yaşı dökerdik Çoğu zaman kimsesizliği nefesimiz yettiğince türkülere gizlerdik. Sabır ettik Hiç isyan etmedik Çalıştık didindik Merde muhtaç etmedi yaradan Dostlarımızı bildik Sade onlara gittik Çoğu zaman hamd olsun deyip Bir kuru ekmeyi paylaşırdık Bazen de gurbetin yürek yakan türküsünde ağlaştık Ey kardeş Durmak yılmak yakışmaz bize Kavga ettik çoğu zaman birbirimize küsmüş olsak bile Yakışmaz eli güldürmek kendimize Ağlamak mazide kaldı Şimdi Kalk ayağı Durma Ancak bizden fayda gelir bize… Uğur Çakmak
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anne Özledim Seni
Anne özledim seni İşte bu gün daha çok özledim seni Bu gün bir çocuk anne dedi yanım da Dayanamadım ağladım O kadar yalnızdım ki O kadar seneler geçti ki seni görmeyeli Çiçeklerimiz kurudu Geçende senden kalan çiçekleri çıkarttım güneşe Hani sen derdin ya çiçeklerin gıdasıdır diye Bende dediğini yaptım çıkartım güneşe Anne…! demeye o kadar hasretim ki anne Geçende birini gördüm çarşıda sana benzettim Tam anne diyecektim sen değildin ya anne kelimesi ya sen kaçıyordunuz benden her kafamı çevirdiğimde hayalin gözlerimde yavrum deyip sarıldığın o gece… artık her kez i sana benzetiyorum ve senin gibi yanaşıyorum onlara anne birini sevdim ama o beni sevmedi hani sen yere göğe sığdıramazdın ya beni o kalbine bile değmez dedi çok gücendim anne sanki her şeyi ben yapmışım gibi geliyorlar üstüme bunalıyorum çoğu zaman seni arıyorum gözlerimde yavrum demene dünyaları verirdim anne bana bugün bir kez oğlum deseydin anne anne oğlum deseydin koşar gelirdim yollar bitmese de artık elalem den utanıyorum ne bilim içimi bir karamsarlık fethetti geri vermiyor hep yollara bakıyorum belki gelirsin diye geçende hastalandım, komşular hasta hane ye götürdü seni aradım her yerde yanımda birisi sorunca seni az sonra gelecek dedim dolu gözlerle ama sen yoktun ağladığımı belli etmedim dostlarıma her kez sordu seni tanıdık tanımadık ama sana duyuramadım biri yanımda anne dediğinde dayanamadım her kez bir kere ağlarken, ben iki kere ağladım artık dön gel anne durmuyor dinmiyor göz yaşlarım bazen odama çekilip yola bakıyorum belki gelirsin diye ama gelmiyorsun oralarda dururken uğurunu unutma sende çok acı çektin anne anne gel de bu yaram dinsin artık dayanamıyorum nöbetim sona ersin Uğur Çakmak
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Yerin Yok Senin...
kendine hiç suç bulma bütün kabahat benim bu küçücük dünyamda artık yerin yok senin mutlu olacağın biri elbet çıkaqr karşına bu sönen yüreğimi yakma hakkın yok senin Durdursalar dünyamı geri atsalar beni bunu yemin bilirim tutmazdım ellerini bağlasalar gözümü elim ile dilimi bu hayal aleminde artık yerin yok senin dökülür hep dilimden acı, keder, ızdırap huzurum kalmadı hiç her yanım oldu harap el açıpta allaha sadece aşkım için beni dilendirmeye inan hakkın yok senin koskocaman dünyamı yakıp küle döndüren sen değilmiydin yar inat uğruna giden o beyaz gelinliğin olurya bir gün kefen! hayatımı yakmaya inan hakkın yok senin.... Uğur Çakmak
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() At Beni Cehennem At At
At beni cehennem At beni cehennem at,at Yeter bu kadar ızdırap Kül oluyorum ben yarap At beni cehennem at,at Cennetin önünden geçtim Ben bir ümmeti seyrettim Hep peygambere benzettim At beni cehennem at,at Bu dünyanın çilesine Katlandım her hilesine İnkar etmedim ki niye At beni cehennem at,at Yana yana kavrulurum Ateş vurur savrulurum Ben ne zaman kurutulurum At beni cehennem at,at Uğur Çakmak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|