![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adını Sen Koy
Yüreğimi yüreğine verdim vereli ben ben değilimki bilmem zır delimiyim yoksa kara sevdalımı adını sen koy çaresizlik dilime vurdu yüreğim avucumda yuvasından düşmüş serçe yavrusu gibi titrer korumasız ürkek ve çaresiz hani dağ yamacında karı boranı yolculayan baharı müjdeleyen nazlı narin çiğdem çiçeğiydim hani gözlerime bakmaya kıyamadığın yeşil başlı sunandım hani nazlı nazlı semalarda uçan telli turnandım ne oldu can ne oldu da yüreğimi parça parça ettin akbabalar gibi üşüştün sevdamın başına dirhem dirhem savurdun saldın tufanlara deli rüzgarlara ben sana sana rağmen sana sevdalıyım karakaşım bal gözlüm ister deli de ister kara sevdalı adını sen koy Çiğdem Çimen
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acılar Sizi Terk Ettim
Yüreğime,yumruk olup çöken acı aklımı karıştırma. sallama beni, bilmem kaç şiddetinde deprem gibi yıkılmayacağım. kasırga olup essen saçlarımda bir tel bile savuramayacaksın dağılmayacağım. dört mevsim karakış olsan çığdan dağ olup üzerime yıkılsan alev alev yanan yüreğimi üşütemeyeceksin taze yeşil yaprak gibiyim üzerimde çiğ taneleri var güneş olup kavursan da sararıp dökülmeyeceğim onu severken senide sevdim ben kederi de uğraşma benimle gözlerimde sel olsan kirpiklerimle set örüp akıtmayacağım ey acı! git artık benden sevdamı kıskanma yerini bırak sıcak umutlara Çiğdem ÇİMEN Çiğdem Çimen
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Etmiyorum
Yüreğime kilit vursam Sevdasız ölürüm Sevmeye Kalksam Yüreğimi bitirirler Koyu ver gitsin sevdanı Uçsuz bucaksız dağlara Sevdayı çeken bilir Acıyı yaşayan Güneşime kara bulut çökerten Kendi gözyaşıyla Boğulacak bir gün Ah etmiyorum Sevdalının sevdalıya Ahı geçmez Çiğdem Çimen
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ak Güvercin Kanadındaki Veda
Bu gün selamını aldım ak güvercin kanadında ağlama sakın üzülme dedi bir vefasızdan mektup var oku oku dedi ama sakın kolların yanına düşmesin gülen gözlerine hicran değmesin yüreğin acımasın kor alevlere düşme sakın elimde mektubun gözlerim doldu burnum sızladı kokun vardı üzerinde hasret hasret kokuyordun ah yar unut beni demişsin unut oysa razıydım bir kelebeğin ömründe seninle yaşamaya veda selamınla öldürdün beni bir ölü nasıl hatırlarki seni bunca yaşanmışlıkları bir veda selamıyla nasıl silebilirki git git bende unuttum seni diyebilseydim keşke aşka gurur yapanlardan olabilseydim yüreğimi kandıra bilseydim bende kendimi avuta bilseydim keşke İçin rahat olsun sevdiğim Unutmuş görünürüm seni Seni sensiz yaşamayı öğrettin bana İçimde büyüttüğüm aşkla yaşarım sevdiğim Unutmuş görünürüm seni Çiğdem Çimen
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akid
Bir ışık ver sevgili Bir evren yaratayım sana Birlikte yıldız yolculuğuna çıkalım Sen ve ben Sussun tüm kainat Yüreğimizin sesi sarsın dünyayı Kalbimizden çıkan Sevda melodileriyle Dans edelim hiç durmadan Bir umut ver bana Sana bir dünya yaratayım İkimizin içinde olduğu Bir dünya Ellerimiz birleşsin Gözlerimiz konuşsun Bitsin içimizdeki sessizlik Beni inandır sevdiğine Sana bir gelecek sunayım İki bedende bir olalım Yüreğimiz birleşsin Yaşam çığlıkları atsın Tüm sevenler kıskansın İki bedendeki tek yüreği Haydi sevgili Çiğdem Çimen
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Arama Beni
Zaman ver zaman bu aşka diyen sözlerin hep kulağımda zamanı ben yönetmiyorum ki giden zaman değil benim ömrüm oyun değil ki yaşamak sana perde perde vereyim uzak tut beni uzak yalan duygularından sahte sevgilerinden gönül kulağımı sağır ettin çoktan senden gelen hiçbir sesi duymuyor seni seviyorum diyen haykırışların hiçbir şeyi ifade etmiyor artık çek elini yüreğimden çek çek aşkın kanlı elini üzerimden dindirmedin yüreğimdeki sızıyı gözlerim görmedi seninle dertsiz tek bir günü derdine mumlar yak haydi artık arama beni… Çiğdem Çimen Çiğdem Çimen
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk vuslattır
Özlemek aşkın çimentosu derler Hasrettir aşkı aşk yapan Ne garip şey sevdam İç içe olmamak,olamamak Ne garip şey Var olan sevdayı yaşayamamak Aşk acı çekmektir Deniliyor diye Yokmuş gibi sevdamız Bir birimizi Aç bir insanın Sıcak ekmeği özler gibi Özlemesi ne garip şey Özlemek değildir bence aşk Acı çekmek değil Vuslattır sevdam Yürek yüreğe El ele olmaktır aşk Sen inanma sevdam Bunları söyleyen Sevmeyi sevendir Sevgiliyi değil Hasreti sevendir Sevmeye aşıktır Var olan sevdayı yaşayamamak Acı çekmek Özlem çekmek Ne garip şey Kavuşulmamış sevdanın Destani anlatımı değil Acınır sevdaları yaşamak değil Vuslatı istiyorum Aşk vuslattır aşkım Seni özlemek değil Nefesin olmak istiyorum Sana yakın olmak Hasret çekmek değil Yüreğinin tam içinde Sen olmak istiyorum O zaman aşk aşktır sevdam Çiğdem Çimen
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımın Adı Gökmavisi
Bir tatlı aşk gülüşü gözlerinde üşüyen bakışlarım ısındı sana olan hasretimi saçlarına düşmüş yıldızlarla vurdum bu gün tebessümleri yapıştırdım yüreğimden yüzüme hoş bir melodi dinliyordum kulağımda dolaştırdığın sözlerinle gök yüzünün rengini çaldım sevdama kimlik yaptım bu gün aşkımın rengi gök mavisi sevdam, yaşam hikmetimin taa kendisi küçük bir tekne oldu kalbim duygusal bir limana sığındım yüreğimin sıcaklığıyla cennetime dokundum bu gün mavi bir elbise giydirdim İstanbul’a bütün şehirler kıskandı sevdiğimin gözlerine bakarak bu şehre sevdamı yazdım bu gün Çiğdem Çimen
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Eğreti Kaldı Bu Aşka
Abalar giydirdim yüreğime temmuz güneşinde yinede üşüyor kutuplardaymış gibi sensizlikte ayrılık eğreti durdu kusura bakmasın ayrılığın randevusuna gitmeyeceğim yüreğimle örtüşen yüreğine tutundum ben saklanacağım sevgimizin en ücra köşesine sevgimi büyüttüm yüreğimin ovalarında umutlarımı uyandırdım kış uykusunda gülücükler yolladım yusufçuk kuşlarına yüreğim başını kaldırdı sevdasının gülücüklerini kana kana içiyor göz pınarlarında ayrılık eğreti kaldı bu aşka Çiğdem Çimen
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık İklimindeyim
Yüreğimde hüzün çığlıkları yükseliyor Mutluluğumun göç mevsimi başlıyor Umutlarım usul usul avuçlarımda kayıyor Ayaza kestim,sevdam kan ağlıyor Yüreğimin ışığı söndü içimde Ucunu göremiyorum yürüdüğüm yolun Tüketiyorum kendimi,eksiliyorum içimde Kan ağlıyor gözlerim içimden gidene Geceyi bitiren seherin vaktinde Meltemin yumuşak esintisine kattım yüreğimi Alıp götürsün uçsuz bucaksız yalnızlığa Yarım kalan sevdamın hüznü,ağıtlar yakmasın içimde Git gide bildiğin yitik yerlere Baykuşlar bile geri döner harabeye Bir gün dönüp gelirsen geriye Ben buradayım beklerim ölesiye Çiğdem Çimen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|