![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aç Kalırım Sevdiyimi Bırakmam
Ben sevdimi tam severim birini İçimde saklarım üşütmem onu Hem bakar hem beslerim ben Aç kalırım koymam ki ben onu Gözüm gibi sevdim saklı içimde Gitmek istiyorsa dur diyemem ki İçimde o hayel yatıyor bende Aç kalırım koymam ki ben onu Nefesimi verir geri almam ki Seversem bedelinını istemem Bana gelse sevinirim o anda Aç kalırım koymam ki ben onu Nefesi çok sicak beni terleti Teşekür bin sefer etim ya ona Ben ondan istemem ban yeterli Aç kalırım koymam ki ben onu Navruz cahil deyil tanıyor gözden Kolay girmez sevdiyinin koynuna Güven verdi hiç arkama bakmadım Aç kalırım koymam ki ben onu Servet bağışladı bana sevdiyim Para pul neki ölçü neyinen Güldürdü kaç sefer oğula kızla Aç kalırım koymam ki ben onu Yaşasın yılarca bakarım ona Kırmasın yeterki istesin ne var Berber doğduk onsuz yaşamam Her ne dese ben ona da razıyım Navruz Kaplan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aç Yatıp Aç Kalkıyor
Nankör insan o kadar saymakla bitmez ki Bu dünüya dönüyor içinde insan vardır Hür yaşayıp gülenler o kadar çok dolaşır Aç yatıp aç kalkanlar açolmayan bilmez ki Çöpler dolu yiyecek vermeye utanıyor Etırafta fakirler bakarken hiç gülmüyor Karnı aç bu insanın har vurup savuranın Bir gün gelecek tanırı hesabını sorarmı O kadar çok insan var bakarken utanıyor Düşünmeden yapmışsa çocukları aç sefil Gören yok etıraftan sankı gözleri bozuk Yedikleri her şeyde onların hakı vardı Bu insanlar doğarken talih buna gülmezmi Gelen vurup gidene burda bir fakir vardı Sırtına yükü verdin gülmedi ki hiç yüzü Nöbet tutu gelene hasta oldu hepsi Navruz Kaplan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açı Görmez Yolda Toklar Salanır
Kuraklık başlamış topraklar çatlak Gidiş kötü bu insanlar çok aç var Ağlayan insanlar evde çocuk vardır Açı görmez toklar yolda salanır Bankaların önü insanlarınan doludur Hepsi emekli maşı varsa çekcekler Eve dönünce kalacakmı o maştan Açı görmez toklar yolda salanır Dengeli dağılmaz vergi zam çoktur Zengine dokunmaz fakır ölüdür Aradan vuranlar kör çok görmez Açı görmez toklar yolda salanır Navruz zaten kendisini saymazki Aç deyilim etrafta çok vardı Harun gibi zengin olan görmez ki Açı görmez toklar yolda salanır Şaşırdım ben buna herkes ağlıyor Gülenler vilada barda bahçede Vitamin fazladı evde evde oynuyor Açı görmez toklar yolda salanır Navruz Kaplan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açın Kapıları
Açın kapıları gelen var bana Gelinim geliyor ilk defa bana Sevgiye muhtacım toptan alcam Nefesimi tutum sevinçliyim ben Sormadan heycan sardı ne yapım Hangi yemekleri yapsam bilemem Değişik ülkeden geliyor gelin Nefesimi tutum sevinçliyim ben Serkan oğlum gelinim selmadı Hanımı ilk defa bu evde yatcak Ne almam gerekir ona hediye Nefesimi tutum sevinçliyim ben Anası çok temiz süt vermiş kıza Oğluma bakıyor söylerim doğru Ne eksiyi vardı arasan yok ki Nefesimi tutum sevinçliyim ben Ben istemem mutsuz olsun gelinim Mutluluk berket yanında gülmek Saygı sevgi hangi evde olursa Nefesimi tutum sevinçliyim ben Serkan selma için yazdım buraya Anı olsun ben ölürsem sonuraya Ara sıra belki okur torunlar Ya rahmet derler Navruz adımdır Navruz Kaplan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Zülümdür
Sahilerde hergün seni aradım Geleceksen gel çekemem bunu Gözüm yolda nerdesin gel artık Yaptığın tüpedüz adı zülümdür Gezdim sahileri seni aradım Güneş vurdu benim aklım karıştı Çok uğraştım bulamadım yolumu Yaptığın düpedüz adı zülümdür Bedua etmem ki çık sen karşıma Sevindir babanı mahfetin burda Küsmem ben senden sarılabilsem Yaptığın düpedüz adı zülümdür Baban senin için yakar dünüyayı Et telfon beni burda bekletme Nerde olsan da ben geleceyim Yaptığın düpe düz adı zülümdür Ben sana ne yaptım bana bu fazla İster bana istersen eve gitsene Hata bende ise yüzüme söyle Yaptığın düpedüz işkence sanki Gel istersen bana ne dersen yapım Elimden tut benim gidelim burdan Seni çok seviyorum sen de beni Beni sen çok üzdün birdaha üzme Sana güvencim sonsuz dur elbet Söyle bana ne istedin babandan Diri öldü baban sana yakışmaz Gelirsen kurtulur bu baban güler Navruz Kaplan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adımı Kim Koydu
Adımı babam dan aldım Navruz du Doğum günüm benim yirmi bir martı Bizim orda herkes gülüp oynuyor Ben o günü dünüyaya gelmişim Sen benim olunca babam sevindi İnata üzerine desem doğru olurdu Ben küçüktüm şefkat sevgi öyretin Gözümü ben sende açtım o günü Sevginin özünü ben senden kaptım Sarılınca sevdim onu unutmam Öpmüştün o zaman dünüya benimdi Sende ben gözümü açtım o günü Sen bir deriyaydın beni büyütün Gönderdin askere günümü saydın Kalacaktım senin için kalmadım Sende ben gözümü açtım o günü Sana bağlı sevgim hiç azalmadı Bir kaç sefer kırılsada atmadım Girdin sen içime gücüm yetmedi Çok sevdim ben seni sevdimo günü Oluyor her evde bazan mesele Bizimkisi koptu bir ucu bende Sen ne dersen de sana kıyamam Adım benim Navruz nasıl sevemem Altı çocuk bir tarafa yerin ayrıdı Karıştırma sakın herkes seviyor Sen kendini sevmedin ki doğrumu Büyüksün küçülme herkes seviyor Navruz Kaplan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Kader Koydum
Bu gün güneş doğmadı belki yarın doğacak Doluda yağsa gitmem ben yarını beklerim Yalan oldu herşeyler emeyim boşa giti Ah vah çekme boşa benimkisi daha çok Adını kader koydum ağladım bağırarak Evde yanlız yaşarken bana gülen insanlar Kelepçe vurdu bana şimdi o gülüyor Aç susuz ben kalmışım sevgisiz Yapraklar hep döküldü mefsimler geri geldi Kışı yaşadım yazı aynen insanlar gibi Yalan olan her yer bitmez ki ağlamaklar Gülmeye sıra gelmez seni alır ortaya Yeşermiş ağaçlar dal vermiş büyüyor Tumurcuklar üstünde seneye çiçek açar Su dökülsün koymayın susuzluğa dayanmaz Bu sene geçerse artık kurumaz bunlar Sevgi güzel okşamak bir okadar Gülümsemek zor deyil durdurun vuranları Baş kaldırın herkese durdurun ağlayanı Barış koyun bu günü el ele biz tutalım Navruz Kaplan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Af Edin Beni
İyiki siz varsınız yanlızlık zordur Sevmenin özünü sizden öyrendim Verdiyiniz çoktur azı aldınız Tek size borcum var af edin beni Etmeseniz afı istemem zornan Yapılan ortada göz görürür zaten Yalvarıp dil ucu af etiyse de Yapılmış hatanın çoğu bendedir Hata yapılmışsa özür dilenir Geçmişse zamanı unutmaz onu Aşısı tutmuşsa izini görür Yapılan hatanın çoğu bendedir Oğul kız baba anne farketmez Özürü dilerse hata azalır büyük küçük farketmezki hataysa Yapılan hatanın çoğu bendedir Açık konuşalım gizli olamam Gizli söz acıtır haber vermeden Dağılır yuvalar kan kokar kular Yapılmışsa hata çoğu bendedir Navruz Kaplan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Af Etim Onu
Bir insan birini kaç kez öldürür Unutum sayısı o kadar fazla Her yerim iz dolu nişana ondan Vurdu beni acımadan gidiyor Bunu yapan özüm gibi özümdür Kızamadım ben ona çünkü seviyorum Bir sefer vursa da şikayat etmem Beni çok sevmişti şimdi ne oldu Sormadı bir kaç yıl nasıl yaşadım Kendimde deyildim çok geç uyandım Bir baktım ağarmış kalmamış saçım Bu bana nişana af etmek zordur Dava açılmadan cezam kesildi Bir zamlar belki o da çok çekti İnkar etmem beni sevdi bir zaman Olmuş olan onu çoktan af etim Satamam ben onu bin sefer vursa Tam otuz yıl gezdım onla ben İyi kötü günlerimiz geçmişti O beni etmesin af etim onu Navruz Kaplan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Afa Gerek Yok
Etirafta çok döndüm usanmadım ki Delimi bu adam mevlana olmuş Gölgemle yürüdüm tepemde güneş Geleceyim bir gün af dilemeye Gözümün üstünde ay gibi kaşım Ne olur hiç sorma gözüm görmedi Suçlu kim dir umurumda deyil Sakladım ne varsa yazdım deftere Afa gerek yok ki yarısı benim Bitmezki onlar eskiden kaldı Şimdi çok büyüdü kaçmasın ki Doymadan giderse af edemem ki Adı aşk sevgiyle komşudur Alır verir ayırlmazlar konuşur Tutarsa kim onu yanında kalır Yok deme gülüyor adı sevgidir Bana hiç sormadı evden birisi Yüklediler ne var ne yok hepisi Yoruldum kalmadı o takat bende Size gelmek zordur yolda kalırım O kadar ağladım yaş yok ki bende Ne olur birazcık bende dinleseniz Vurmakla eline ne geçecek bilemem Yer kalmadı benim her yerim çürük Ben geliyorum sabırım burda tükendi Vursanız kapıdan dönmem geriye İster beni vurun isterseniz kovun Sizi seviyorum ben hakımı alırım Navruz Kaplan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|