![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3038
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İZMİR (İHA) - İzmir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, tartıştığı 2 arkadaşını tuvalette kurşun yağmuruna tuttu. Evli olduğu öğrenilen polis memuru olay yerinde hayatını kaybederken, diğer polis ise ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından zanlı polis memuru meslektaşları tarafından etkisiz hale getirildi.
Olay, saat 11.30 sıralarında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Gazinosu tuvaletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hakkında PKK sempatizanı olduğu iddiasıyla 2 defa soruşturma geçiren polis memuru Mustafa Sait Günbay iddiaya göre, Ömer Dilekçi'yle daha önceden tartıştığı için tuvalette karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ardından polis memuru Günbay, Ömer Dilekçi'ye ateş etti. Dilekçi'nin yanında bulunan ve kendisine engel olmaya çalışan Mehmet Tutakbala'ya da ateş etti. Kurşunlara hedef olan Dilekçi olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet Tutakbala ağır şekilde yaralanarak Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tutakbala'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Silah sesini duyduktan sonra Günbay'ı silahla gören diğer polisler, üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Amirlerin gelmesiyle Mustafa Sait Günbay cinayet bürosu ekiplerine teslim edildi.
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 62 Times in 23 Posts
Üye No: 10343
İtibar Gücü: 1466
Rep Puanı : 3120
Rep Derecesi :
|
![]() Paylasım için sağol
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() konu için saol
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ev sahibi kiracı kavgası kanlı bitti | styla45 | Yurttan Haberler | 0 | 03-28-2010 10:04 AM |
Köftecilerin kavgası kanlı bitti: 1 ölü | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-04-2009 04:56 PM |
Esnafların kavgası kanlı bitti: 3 yaralı | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 03-13-2009 04:56 PM |
Fırıncıların kavgası kanlı bitti 2 ölü 16 Şubat | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 04:38 PM |
Koyun kavgası kanlı bitti 05 Ocak 2008 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 01:04 AM |