![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 10 Kasım
10 Kasım Bir kalp durdu denilmiş 10 Kasım 1938’de Hani ya durmuş mu? O günden bu güne Milyonlara ulaşmış Durdu denilen kalp Her geçen gün Çoğalarak.... Dünyanın dört bir yanında Ve ritim tutarak atıyor Tüm yüreklerde... 10 Kasım 2003 Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Kalbimizdesin... Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adonis değilsin
Adonis değilsin Karşımda durur tutuklu görkemin Unutma / Sunmazlar zehri teneke kutuyla Her yudumda erirsin için için Nafile / Vursan da bağrına bağrına Bir kere solmaya başlamasın Kaybolur ağır ağır rengin Bugün gülsün / güzelsin Yarın kuru yaprağa dönüşürsün Sen Adonis değilsin Beklemez seni Helena Solmadan tüm rengin Aşkın ruhuna burun kıvırma Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-21.12.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adsız kadın
Adsız kadın Dinliyor sarmaşık gülleri Dalgın mı dalgın Eritiyor yüreği demirleri Telefonun ucunda ağlayan kadın Kristal bir bardak yüreği İçinde bin bir yangın Kırılmaya meyilli Gözleri yaşlı adsız kadın Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-21.10.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamaklıdır Kadın
Ağlamaklıdır Kadın İnsafsızca solan gülün Parlak rengimiydi Gece gördüğün düşün Yaşadığın mutluluğun sonu muydu Mutsuzluğun.. Yada yaşadığın mutsuzluğun bedeli miydi Ki.. hayatının bedeli yalnızlığın Manalar ve manasızlıklar içindesin Ne seni seçendir Ne senin seçtiğin Hayatın değişmez kurgusu Başlarken biten Kısır bir döngüdür zaman Gözlerde iki damla yaştır yatan Hayat dediğin yolun ucu Ve hep ağlamaklıdır kadın Döndükçe duyguların burgusu Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-12.01.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah İstanbul..
Ah İstanbul.. Bir akşam üstü,hüzün ve sen Aklıma düştün Ah İstanbul Kadıköy de kafe denizatında Dinlersin tangonun güzelliğini Yanında İstanbul’un en kral kızı! ... Oturup karşıya bakarsınsın Bütün ihtişamıyla Sultan Ahmet Ve deniz serili minarelerin arasından Tatlı bir vapur çığlığı Kaplar tüm boğazı Kıyısında martılar Yem kapma telaşında Bir de kızları İstanbul'un Demezler mi sevdiğine bağışlasın Zorda bırakırlar insanı Takılırsın koyu mavi gözlerine Tüter burnuna boğazın iyot kokusu Karşıda Orta köy telaşı İstisnasız kedileri besleyen kız... Sallanıverir geçerken köPage Rankingüsü Meze masasında dansöz misali Kafayı çekersin galata da Nefis olur balıkla rakısı Ah İstanbul... Yine çıkardın beni baştan..... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmakların işi
Ahmakların işi Onulmaz bir yaradır Sakınılan korkular Ki ahmakların işidir Karanlıklar içinde Aklamaya çalışmak Ve en son babalar duyar Sakıncalı durumları Dilde türlü yalanları Timsah gözyaşları Ne ekerse onu biçer insan Yaramaz sonbaharları Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-07.11.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akasya ve Sen
Akasya ve Sen Gözlerim köreldi bakmaktan yoluna Her gece el açıp yalvardın Allah a Nerdeydin ahu gözlüm,beklettin yıllarca Gelmedin bu bahar da baktım yoluna Kaç bahar geldi,geçti görüşmeyeli seninle Unuttum o tatlı simanı bile Buluşurduk oysa parktaki akasyanın altında Hatırımda o akasya,birde sen aklımda Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamdan kalma
Akşamdan kalma Dalmış akşamdan kalma gözlerim Kadehimde kalmış dudak izin Odamda dolanıyor hala kokun Kulağımda asılı silik sesin Hayalde miyim,rüyada mıyım Sabahın köründe seni özlerim Anladım ki Ben, bende yokum Akşamdan kalma bu sarhoşluğum Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-30.06.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alaca karanlıkta
Alaca karanlıkta Alaca karanlıkta beni vurdun Sen vurdun,ben gördüm Altın kaplamaydı silahın Parladı bir ortasında gecenin Ayak seslerini duymuştum Hayatıma girerken senin Nasılda, usulca yaklaşmıştın Sessizce derinden girdin Ben koca çınar dal uzattım Geldin kondun dalıma Çokta güzel yakışmıştın Ben seni bülbül sanmıştım Alaca karanlıkta beni vurdun Sen vurdun,ben gördüm Altın kaplamaydı silahın Parladı bir ortasında gecenin Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldandım yine
Aldandım yine Yağmurlu bir gecede çıktım yola Karanlıktı her yer senin gibi Bir ışık arar oldu gönlüm Buldu derken uzaklarda Serapmış meğer gördüğüm Aldandı yine garip gönlüm Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|