www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Her Telden > Güncel Haberler ve Olaylar > Yurttan Haberler

Yurttan Haberler Yurttan Haberler Bu Bölümümüzde.

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-19-2009, 12:37 PM   #1
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute
Varsayılan Denktaş’ın İsyanı

Denktaş’ın İSYANI !

“Rum'un hapishanesinde yattım üzülmedim, milletimin hapishanesinde yatarsam üzülürüm”

KKTC’deki Ergenekon tartışmalarının içinde yer alan eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş Habertürk gazetesine konuştu.

Denktaş Ergenekon tartışmalarını suni bir siyasi oyun olarak değerlendirerek, “Kıbrıs’ı Ergenekon’un içine çekmek için suni ve muhalefetin üzerinde durduğu bir çaba vardır. Bu bir siyasi oyundan öte bir şey değildir. Amaç “Devletim, egemenliğim, Türkiye’nin garantörlüğünün devamı diyen ve devletin ortadan kalkması için yürütülen görüşmelerden yana olmayan insanları, siz de Ergenekoncusunuz veya Ergenekoncularla işbirliği içindesiniz diye halkın indinde Türkiye’nin indinde zayıflatmak çürütmektir “ dedi. Denktaş şunları söyledi:

BELGELER SAFSATA

-Aman Ergenekon soruşturması gelsin buraya. Açılsın dosyalar baksınlar ne bulacaklar ben de göreyim.

-Türk Metal İş Sendikası Başkanı Mustafa Özbek’ten çıkan belgelerle patlayan tartışmalar tamamen safsata, maskaralık, sızdırma. Seçimlere 10 gün kala belgeler, özellikle KKTC’ye sızdırıldı.

-Şener Eruygur’la hiçbir görüşmem olmadı. Mektuplaştığımı söylüyorlar. Çıkarsınlar ortaya. Bu insanlar benim indimde namuslu, Kıbrıs meselesini milli dava olarak görmüş insanlar.

HABERAL DOSTUMDUR

-Türkiye’de cadı kazanı kaldırılmıştır. İçeriye alınanlar mahkum edilinceye kadar masumdur. Özellikle Mehmet Haberal dahil Erol Manisalı büyük dostumuz, komutanlardan Hurşit paşa.

-Ergenekon soruşturmasında ismimin gündeme gelmesinden dolayı gözaltına alınmak gibi bir endişem yok. Rum’un hapishanesinde yattım üzülmedim, milletimin hapishanesinde yatıyorsam üzülürüm. Çünkü millete hizmetten başka bir şey yapmadık.

GooD aNd EvıL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:08 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.