![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acaba
Biten her yağmurun ardında ki gecede Sen aklımda kalırsın. Yansa da şehrin tüm ışıkları Kortutan bir sensizlik dolarken kollarını boynuma Gözlerime düştüğün o ilk çıplak halinle Sen aklımı alırsın. Yazık olduğuna düşündüğüm bir sevdaya ağlarım Tutunamam son bahar yaprakları gibi gözlerime Kayar düşerim Nefesinde sakladığın bir sıcaklık sanki dudaklarımı yakarken Konuşturmayan beni, Gözlerin ay misali yıldızların arasında mı ki hala Teleşımı görme diye Ardından koşturmayan beni. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acılar beni yutmadan
En güzel hayallerle Yarattığın dünyada yapayalnız bıraktın Hani yağmurlu bir gün Hani düşen her damla Hani aşk hiç bitmezdi, tükenmezdi zamanla. Yeminler ne içindi Gözyaşlarımız kime Bu kadar vefasız olma Yazık değilmi kalbime Yokluğunda kahroldum, yandım kül olup bittim Yokluğunda kendime, ne kötülükler ettim Yeminlerimi bozup, günahlara karıştım Beni yerden yere vuran acıya bile alıştım Yokluğunda bir serhoş, bir berduş oldum gittim Yokluğunda İstanbul, çekilmedi terkettim Her yanımda ayrı dert, ecele sığınmadan Haydi gel kurtar beni, acılar beni yutmadan Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adımlarım Koşar Sana
Güneşin doğuşusun sen, batışı değil Gerçeğe en yakın olan, asla düş değil Ellerimde hayat bulan beyaz narin gül Sevgiyi anlatırsın, ayrılık değil. Karmakarışık olup dolanmış yüreğime Bir düğümsün içimde, çözülmez değil Mutluluğu ararken hasret *******inde Elimin altındasın görünmez değil. Şimdi artık umudu tüketen ben değilim Başımda esip duran hasret rüzgarı değil Gözlerimi kapatsam hissederim kokunu Kulağımda çalan şarkı ayrılık için değil. Gamze gamze gülüşlerin yakıyor bedenimi Seni sevmeme neden yeşil gözlerin değil Hiç bukadar istekli hissetmedim kendimi Sana koşar adımlarım, artık yürüyerek değil. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Sen Koy
Kaderin zorlar seni istemediklerine Diyemezsin merhaba her yeni güne Giden sen değilsin sen zorla götürülen Lanetler edemezsin sevdiğin güne. Yağmur olurda bazen yağmak istersin Çünkü umudusun sen kurumuş toprakların Şimşekler çaktırıpta sevincini haykırırken Lanetler edemezsin doğduğun güne. Bir tomurcuk olup açmak istesin Çiçeğinin kokusu hüzünler katar güne Koklamak yetmez seni sever iken delice Sen lanet edemezsin açtığın güne. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet
Özür dileyemem; Sen yinede affet beni. Savruldum düşünmeden Acemi ömrüme ver. Düşünmedim sonunu Durulmamış gönlüme ver. Damarlarımda durmayan Akıp giden kana ver ettiklerimi; Affedecekmisin beni? Gözlerinden anlarım Şimşekler çakar o an yanaşamam. Duruşundan anlarım Fırtına öncesi halin, beklerim dinmesini Sarılamam. Git desende inanmam Kızgınlık halin hani; İnan canım çok acıyor Ne olur affet beni. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayamıyorum
Ne diye çıktın sevda yoluma Şimdi artık, neden artık ağlayamıyorum. Bir bahanem yok artık gözyaşı dökmek için Beklememe gerek yok yeniden sevmek için Vaktinden önce gelen Bahara benziyorum. Ağlayamıyorum. Ne diye sildin gözümde yaşı Şimdi artık, neden artık ağlayamıyorum. Buğulu bakmıyor artık gözlerim gözlerine Düşmüyorki yağmurlar hiç benim üzerime Zamansız yaprak açan Bir güle benziyorum Ağlayamıyorum. Ne diye verdin mutluluk bana Şimdi artık, neden artık ağlayamıyorum. Hep hayal zannettim ben bir gün güleceğimi Olursa bir sevgilim ne çok seveceğimi Duası kabul olan Bir kula benziyorum Ağlayamıyorum. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklım Şimdi Sende Kaldı
Yüreğini ben götürdüm ayrılırken yanından Ama benim yüreğim senin yanında kaldı Bu ilk kaçışı değil, onu benden kimler aldı Biliyormusun tek fark aklım şimdi sende kaldı. Alamadım onu senden, koparamadım bilesin Dönecekse şayet geri, sen de onla dönmelisin Benden beklediğin ne, özlemlerin, dileklerin; Sanki benmişcesine, ona bir bir demelisin. Ondan bir yağmur dile, yıkasın günahları Ondan mutluluk dile, yeşertsin yaprakları Ona deki korkarım karanlık gökyüzünden Senin için donatsın gökyüzüne yıldızları. Sen bir gülsün, korkarım elimde dökülürse yaprağın Sen gökkuşağı gözlerimde, henüz dinmiş yağmurların Senki bir kuş göklerde, özgürlüğü yakarışların Sen bir heyecanısın inan kalbimde, deli çırpınışların Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alınma Bana
Ben buyum. Halimin nedeni değilsin sen. Bana her günde gelsen, beni en çokta sevsen ; hep dert olursun sol yanıma. Alınsamda sana Alınma bana. Fallarına yandığım papatyasın ölümü bekleyen halinle tuttuğum ellerimde. Nedenini bilmediğim bir dokunuş, soluşunla beraber canlanır bedenimde. Satırlara dökemediğim sevgimi Ne-on ışıklar ile yazamasamda gökyüzünde sana Alınma bana… Bir yerdesin işte kalbimin içinde, bende yabancısıyım; Yerini sorma bana. Dünya bir yana, ben bir yana Bazen varlığını unutsamda yanımda Alınma bana. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışamadım
Sen, takvim yaprağı gibi Bir günlük aşkların kadınımısın? Hangi ay, hangi günüm Sensiz kaçıncı doğum günüm Mutsuzum hala Farkındamısın? Sen deli bir rüzgar gibi Bir günlük fırtınaların kadınımısın? Ne bir diken, ne bir gülüm Sen içimde bir kördüğüm Çözemedim hala Farkındamısın? Alışılmayan yokluğuna Alışamadım gitti Bir film gibi Defalarca seyrettiğim gidişin; Her seferinde Son yazarak bitti Sen, tebessümü çok gören Acıklı sonların kadınımısın? Ne yaşama hevesim var Ne de ölmek istiyorum Buhranını yaşadığım bir yasın Son demini yaşıyorum Farkındamısın? Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışmamışım
Unutulmayan bütün aşklara.... Alışmamışım; Duramam kapalı odalarda Gökyüzüne bir pencereden bakmakla doyamam Nasıl dalgaların sesini duyupta ay ışığında Sevişmeden duramadığım gibi kumsallarda. Yaşamamışım; Kalamam sevgilerin uzağında Uzaklardan koklayarak Kardelen’e doyamam Nasıl yağmurun sesini duyupta Islanmadan duramadığım gibi rüyalarda Ben yağmur kokmadan duramam. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|