![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aç Gözlerini! ..
Aç gözlerini,ayağa kalk koca insan Ruhunun güzelliğinde ötelerde olan Derin gözlerinde nice sevdalar sunan Kalk ayağa bizleri üzme Bizi sensizliğe terk etme. Bilirim ki gözü uyur,dili dua okur Tekleyen kalbi aşk ile, Sevgiliyi dokur Hasretin nice kalplere dokunur Kalk ayağa geldim de Gidemedim gidemedim de Aç gözlerini,ayağa kalk koca yürek Dualar yağıyor uzaktan yakından Seninle tuttuk nefeslerimizi Seninle aldık kaderimizi ellerimize Seninle sarıldık Yüceler Yücesine İnancım tam meleklerin seni korusun Seni tutan eller seni bırakmasın Bir fırsat daha seninle yaşamaya Rabbim seni sevdiklerine bağışlasın Seni, ömrünü adadıklarından ayırmasın Aç gözlerini koca yürek! .... (Çok sevdiğim,babamdan sonra babam dediğim çok değerli,elleri öpülesi dualarımız seninle...) 20.04.2006/Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Affet Bizi Ey Sevgili...
Sana dil uzatmış zalim İncitmiş seni Yüreğimden hançerlendim Sensizliğime bir yara daha aldim Gül boynunu büktü bükeli Gül çaresiz Bülbül suskun.. Gölgelerim Sensiz Dualarim Sensiz İnsanlığım çaresiz Sevdam öksüz Hasretim Sensiz Sevinçlerim mahzun Ruhum garip.... Affet bizi ey Sevgili... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglamak İstiyorum
Kapılar bir biri ardı sıra kapanıyor Sevdam kanatlanmıs uçuyor elimden Yakalamak istiyorum Tutmak istiyorum Askın bana bir lütuf,hep içinde kalsam Gözlerinde yaşasam,solmasam Canım gibi Kanım gibi *******i ay ışığı seni bana anlatır Güzel gözlerini bana yansıtır Nurum gibi Senin gibi Hasretin dibine vurdum sensizlikte Kıyametim kopar her gece içimde Ağlamak istiyorum Ağlamak istiyorum Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağıt Gibi...
Güneş çekilirken dünyamdan Üşütür güneşin batması Karanlıklara dalarım sensiz Güneşin ısıtamadığı yüreğimi Ay'ın nuruna teslim ederim Yitirilen umutların ardından Gülümsemeyi bile unutmuş İfade yorgunu gözlerim Gözlerinden düşmüş Tıpkı geceye düşen ağıt gibi…. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama Sevdam
Sus sevdam sus ağlama Kavuşma gününü bekle Ne üzül ne de onsuz olma Ne de onsuz gün doldurma Sus Sevdam Sevildiğini bil... Aşk çiçeklerini soldurma Gülünü bir tek ona sakla Sevdanı haykır gerekirse Ama ne olur hüznüne ağlama Sus Sevdam Kalpdesin bil... Dar gelir dünya sığamazsın Karanlıklara ışık saçarsın Gökyüzüne sakın küsme Yıldızlara uzan ama ağlama Sus Sevdam Yollarını bil... Gözlerinde sevgilinin resmi Baktıĝ ın her yerde o var Sıcak nefesin yarini sarar Hasretine dokun ama ağlama Sus Sevdam Kollarını bil... Uzaklar yakın, etme tasa Aşk tacını takdın başa Mutluluk inan senden yana Yanarsın ama Sevdam ağlama Sus Sevdam Vuslatı bil... Sus Sevdam ağlama Sevgili sende.... Sen Sevgilide... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ana Yüreği
Bakışlarında buldum şefkati bebeğim Ana yüreğim dayanmaz sana Rengarenk motifli kelebeyim benim Sevgime kanatlanıp uçsana Açtırdın bana bağrımda çiçekleri Rengarenk hepsi mis kokulu Gökkuşağindan sevginin rengi Bebeğim benim sevgi okulu. Sevgi kanatlı kelebeklerime..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anam
Bir kez gördüm Yüreğime aktı sırlı ANA sevgisi Pamuk ellerini öpünce Elleri ellerimi tutunca Gül kokularını bulunca Ten tenden ırak Ruhum oracıkta Hayat bulunca Bir de Sevgiliye kavuşunca Anaların Sultanı Anam Dualarınıza muhtacım………… Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamlı Hediye
Bugün benim dogum günüm, mutluyum,fakat doğduğum için değil. Üzerine titrediğimin ilgisine mazhar olduğum için. Sesini duyamadan, gözlerine bakamadan, ta ötelerden vuslat ateşini bir an söndürdüğü için. Aldığım en güzel, en anlamlı hediyenin sarhoşu olduğum için. Teşekkürler.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arıyorum
Arıyorum her yerde Gül dalında dikeninde Küstüğüm sevgimde Yosun tutmuş sahillerde Esen yelin haberinde Arıyorum gecemde Tan yeri,seher vaktinde Gülücükler saçan bebeğin gülüşünde Aşıkların gönüllerinde Boşluğa uzanan ellerde Sarmaş dolaş sevgilerde Benzi solmuş bu evrende Arıyorum,arıyorum Derdime bir çare...... Derdime derman iki kelimeye Küstü gönlüm bu alemde her şeye.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkına Müptela...
Uzaktan yeşili parlar yüreğime Alır canımı can kafesinden Olmaz Aşık Maşukundan ayrı Bir Sen anlarsın gönül dilinden Yar....Yar.... Sevdamın sahibi Bana izin ver Göster....... Dallarım kırılır sen yoksan Sevgili Akmaz derelerim kurudu sensiz Hayat denilen hasretler diyarı Dindirmez hasretimi sensiz Yar...Yar... Kara gözlerine Müptela Gönlüm..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|