![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acemi Bir Hırsızım Ben
Dün gece ağzımda bir ıslık, Elimde ıslanmış bir sigara Evinin önüne geldim... Pusluydu hava, başımı yukarı kaldırıp dikkatli bakınca anladım perdeler kapalıydı... Ama yine açık unutmuşsun Gece lambasını... Bir an öylece durdum... Sonra, Kanıma girdi serserilik... Merdivenleri bir bir çıktım. Cebimden yedek anahtarı çıkarıp Açtım kapıyı. Dalgınlığına gelmiş olmalı Kilitlemeden yatmışsın... (eve de ayakkabıyla girdim, affet beni....) saat gecenin üçüydü galiba, yalan olmasın... uyuyordun, odana sessiz adımlarla yaklaşırken, belki o an görmekte olduğun rüya takıldı aklıma. Duraksadım.... Gözlerim alışınca karanlığa, İyice belirginleşti suretin. Yüzün bana dönüktü, öpmek istedim, Başaramadım... Saati yediye kurmuştun, Onu bir saat geri aldım... Sonra, önünde sana ilk kez sarıldığım Aynaya çarptı gözüm. Üzerine kırmızı rujunla, “melekler uyumaz” diye ben yazdım! vakit ilerliyordu, apar topar bir kahvaltı hazırladım sana portakal falan sıktım, seversin sen... bu iyiliğimi de unutma. Geçince alkolün etkisi, Baş ağrısı tuttu yine. Uykumda gelmişti epey Gittim evden, Bıraktım seni rüyalarınla başbaşa... Bilmiyorum Bu yangın ne zaman son bulur... Belki gün gelir, Yine kollarımda uyursun. Benimki de iş mi be! Gecenin bir yarısı hırsız gibi eve gir Sonra öpemeden çık git! Neyse, alacağım olsun... Gördüğün gibi,acemi bir hırsızım ben Çalamadım işte yanağından..... Bunları boşver... Senden isteğim; Kendine dikkat et Aç karnına evden çıkma, havalar soğudu iyice, sıkı giyin. *******i yatarken, kapıyı kilitlemeyi unutma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adalet
Gözlerinde gezinen bir şilep olsaydım Gömülseydim sularına.. Batsaydım derinliğine, Ve çıkmasaydım bir daha... Ellerinde ter olsaydım Saçlarında rüzgar! Beyninde fikir, dilinde zikir Oysa yer bulamadım sesinde Devrik bir cümle kadar... Sevdiğim; Beyhude beklemek benimkisi..... Çark bu ya? Gidenden yana döner. Kalanın payına ise; Bir bu şiir, Bir de sensizlik düşer..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adımlarıma Düşmandı Yüreğim
Kalemden öte Hiçbir şeye dokunmadı Sana uzanıp da Hiçlikte kalan elim.. Ve kendimi Yüzünden uzağa her taşıyışımda Adımlarıma düşmandı yüreğim... Öyle ki; Demirlediğim limanlar Yabancı düşünce düşlerime, (Bir bakıma akıntıya kürek) Geriye doğru yaşamaya başladım zamanı...... Ve gittikçe nehirleşen yokluğunun debisinde, Satır-satır can verdi yürek Vardığım yer işte burası! Gözlerinin karası.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adınla Seslendim Başkalarına..
Sen bilmezsin, Başkalarına adınla seslendiğim günlerdi.. Uzaktın bana Duymazdın o yüzden Yokluğuna derlenmiş türküleri. Oysa sen varken, Kanayan *******e merhem olurdu sesin Gülüşün dağıtırdı gözlerimden bulutu Ara sıra gelirdin ya? Ben o zaman anlardım hangi mevsimi soluduğumu... Seninle başlayan bir gün Yine seninle biterdi.. Gecenin bir yarısı Şehrin yollarını adımlarken Ve bağlarken o geceyi sabaha Hayat hiç olmadığı kadar güzeldi.. Bakışlarında mahsur kaldığımda, Deli gibi akardı zaman... Ara sıra hüzünler karışsa da sesine Gecemizi karartmaya yetmezdi... Ve ben ne zaman değsem dudaklarına, Yüzüne bambaşka bir iklim gelirdi.... Sonra gittin... Her gün bir takvim yaprağı, Düştü umutlarımın arasından... Ve durdu gözlerine daldığımda çıldıran zaman! Başkalarına, Adınla seslendiğim günlerim oldu. Gelmedin... Şimdi bilmiyorum hangi mevsimi soluduğumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adres
Eşe dosta sorma beni, Bulamazsın sevdiğim... Sol göğsünün altında duruyorum Arayacaksan orda ara! Yüreğinde gizlendim.... Vuslat yakın, Saati gamzelerine kurdum... Güldüğün zaman çalacak! O zaman anlayacaksın, Susuşlarındır benim yurdum..... Beni sağa-sola sorma! Ben bile bilmiyorum adresimi... Kim bilir nerdeyim? Kendimi masal gibi bir gecede unuttum Galiba sendeyim..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlarsın
ağlarsın hep yanarsın piman bir çocuk gibi yazdıklarıma dalarsın üzülürsün gözümden dudağıma yaş olup her Aralık süzülürsün kızarım sana çoğu zaman şiirler yazarım okur içlenirsin belki bilirim anlamazsın yine de ağlarsın... bir şarkı çalar hislenirsin.. gece yarısını vurur saat nemlenirsin.. kalbin nerden bilsin aşkı? sevince anlarsın kanatırlar seni de ağlatırlar o soğuk ellerinle şiir bile yazarsın... vurulunca umutların isyan edip yas tutarsın kanarsın *******ce dosların el olur soran olmaz halini baharlar zindan olur ağlarsın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağzımı Ayrılık Açmıyor
Yine kesildi sesim soluğum Kelimelerimi çaldı bu gidiş Ağzımı ayrılık açmıyor! Tek bir sözüm kalmadı söylecek... Duyduklarım ise, Artık kulağa hoş gelmiyor... Bana sorduğun hiçbir sorunun, Cevabı yok bundan böyle. Sıkıldım, Bildiğin soruları cevaplamaktan... Yoruldum, Çıkışı olmayan labirentinde, Her gece kaybolmaktan... Ben sorunları severim Sen soruları... Cevap ver o zaman bana; Penecerenin buğusuna yazdığım O iki kelime, Duruyor mu hala bakışlarında? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmak Islatan
İlk önce aldırmazsın hani? Sonra bir de bakmışsın, Her yanın sırılsıklamdır. Anladığında geç olur. Çünkü yağan, Ahmak ıslatandır... Sen o yağmur Ben o ahmak... Ama bir karar ver, Ya kaybol git, ya da tam ıslat... İkisi de kabulüm. Ne den mi? Farz edelim dindin, Ahmağa yağmur mu yok? Diyelim yağıyorsun? Islanmaktayım... Zaten hiç kurumadım ki... Ahmağız ama, Yağmurdan da anlarız... Güzelce ıslanalım isteriz Tamam yüzüme indin belki ama, İçime sinmedin... Basit yağdın, basit! Asil ol, Rüzgar esmeden, Al bulutunu git... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklın Bende Kalmasın
Gidebilirim bir gece Aklın bende kalmasın.. Unutma ki Dudaklarındı, Şiir gibi bir sevişmeye koyulmadan Öptüğüm ilk hece.. Önümüz bahar sevgili Yalnızlığına ekle bunu Azalsın sızın.. Sonra Tamamla yarım bıraktığım türküyü... Demliğe bir ölçek eksik koy Öyle demle hüznünü.. Ben Saati kurar da uyurum bundan sonra Sen bak başının çaresine.. Varmışım gibi güzel uyan sabahları Ama Siyah geceliğini giyme artık üstüne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alacaklı Gidiyoruz Sevgili
Terinin, Terime karışmasıyla geçen O dünya ötesi zamanlarda, Bir kaybetme korkusu sarardı içimizi Bedenlerimize bu korkunun ayazı düştüğünde, Doğru olanı, Aşka yakışanı yaptık biz! Yarına sarkıtmadık hiçbir şeyi... Aşk bize gücenip de sırtını dönmesin diye, Epey soluksuz bıraktık takvimleri..... Seni hep, Bir gün sonra ölecekmişim gibi yaşadım Coşardı duygularım böyle olunca, Yanında olduğum her saniye, Sana defalarca çoğalırdım.... Çalardım seni zamandan.... Binlerce saate çıkarırdık, Bir günün süresini... Ve bu dünya utanırdı halinden, Bırakırdı kendi eksi etrafında dönmeyi..... Tanrıya verilecek candan önce, Bizim aşka olan bir gençlik borcumuz vardı. Ödendi... Henüz kurumayan, O soluksuz kalmış takvimlerin teri şahittir buna sevgili! Öldük ölmeden önce, Bir gün gerçek ölüm kapıya dayandığında Gözlerimizi kapatmış olacak sadece... Ve o gün; Meleklerin aşka dair soracak sorusu yok bize! Alacaklı gidiyoruz sevgili... Bundan daha güzel ne olabilir? Şimdi gönül rahatlığıyla ölebiliriz, Hadi öyleyse, kapa gözlerini... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|