![]() |
|
Dünyadan Haberler TÜm Dünyadan Haberler... |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2009
Teşekkür Etme: 1 Thanked 30 Times in 15 Posts
Üye No: 84106
İtibar Gücü: 1974
Rep Puanı : 67290
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, son dönemde etrafında dönen seks skandallarına kendi medya grubuna ait Chi dergisine verdiği bir mülakatla yanıt verdi.
Berlusconi, "Şimdi ben konuşacağım" başlıklı mülakatta Bari Savcılığı’nca yürütülen bir soruşturma çerçevesinde, para karşılığında sağlanan eskortlarla seks yaptığı iddiasını yalanladı. Berlusconi, kendisiyle Roma’daki evinde cinsel ilişkiye girdiğinden söz eden Barili Patrizia D’Addario’nun (46) soruşturmada bir tür piyon olarak kullanıldığı iddiasında da bulundu. Öncelikle şu Bari soruşturmasından başlayalım. Siz Patrizia D’Addario’yu tanıyor musunuz? Hiç aklımda yok. Ne adını hatırlıyorum ne de gözümün önüne getirebiliyorum. Bir fahişe olabileceği ve bir tuzak kurabileceği aklınıza gelmedi mi? Öyle bir şeyden şüphelenseniz, bin kilometre uzakta durursunuz. Beraber olmak için bir kadına para verdiniz mi? Elbette hayır. Bir kadını fethetme mutluluğu ve zevki varken böyle bir şeye başvurmak olur mu hiç! Bazı devlet büyüklerince özür dilemeniz öneriliyor. Özür dileyecek bir şey yapmadım. Tam tersi. Bazı gazetelerin patronları ve genel yayın yönetmenleri yaptıklarından utanıp benden özür dilemeli. Eşiniz Veronica konusuna değinebilir miyiz? O, yüreğimde derin bir yara açtı. Zamanla bir araya gelir miyiz, bilemiyorum. Bizimkisi büyük bir aşk hikayesiydi. Bu tür aşk hikayeleri hiç bitmez. Yakın danışmanlarınız size "Duracell" pili adını vermiş. Hiç tükenmiyormuşsunuz. Yüzüme söylemiyorlar. Ama bazen onların pili bitiyor ve ben hala çalışıyorum. Çünkü içimde çalışma heyecanı ve arzusu var. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|