www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Eğlence > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-26-2009, 10:59 AM   #1
C0M!S3R-eX
Müstakbel Üye

C0M!S3R-eX Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 84669
İtibar Gücü: 1204
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : C0M!S3R-eX is on a distinguished roadC0M!S3R-eX is on a distinguished road
Varsayılan Ruj İzi

Ruj İzi
Bir kız yurdunda şöyle bir sorun yaşanmaktadır: Kızlar sabah dudaklarına ruj sürdükten sonra aynayı öperek dudak izi bırakmaktadırlar bunların temizlenmesi sorun olmaktadır. Yurdun müdürü birgün yurtta kalan kızları ve tuvaletleri temizleyen hademeyi tuvalete toplar. Kızlara yönelik şöyle bir konuşma yapar:
"Bazılarınız dudaklarına ruj sürdükten sonra aynaları öperek dudak izi bırakıyorlar. Hadememiz bunları temizlerken çok zorlanıyor. Şimdi ne kadar zorlandığını hep beraber izleyelim." Der. Bir işareti ile hademe fırçasını klozetlerden birine daldırıp aynayı temizlemeye başlar. O günden sonra aynalarda bir daha dudak izine rastlanmaz
C0M!S3R-eX çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-26-2009, 10:59 AM   #2
C0M!S3R-eX
Müstakbel Üye

Rep Derecesi : C0M!S3R-eX is on a distinguished roadC0M!S3R-eX is on a distinguished road

Kimmiş
'Çok acayip bir şey oldu' diye adam arkadaşına anlatır:
'Dün gece kapıyı çaldım karanlıkta açanı hizmetçi kız zannedip öptüm.. Meğer karım değil miymiş?'
'Eee ne olmuş yani?' der beriki.
'Daha ne olsun be adam? Karımı öperken karım dikkat et sevgilim kocam aniden gelebilir diye fısıldamaz mı?'
Old 06-26-2009, 10:59 AM   #3
C0M!S3R-eX
Müstakbel Üye

Topu Elinden Kaçırmış
Hasta doktoruna dert yandı: 'Sormayın doktor bey... Gece gündüz kendimi hep kaleci olarak düşünüyorum ha bire topu tutmak için sağa sola atlıyorum. *******i uykum kalmadı gündüzleri iş yapamaz hale geldim.' 'Canım kaleci olduğunuzu düşünmeyi bıraksan da biraz da güzel kızları düşünsen olmuyor mu yani?' 'Ah doktor bey... bir kaç defa kızları düşünmeye çalıştım her seferinde topu elimden kaçırdım gol yedim...'
Old 07-09-2009, 01:26 PM   #4
cemsas
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 77676
İtibar Gücü: 1247
Rep Puanı : 1345
Rep Derecesi : cemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to beholdcemsas is a splendid one to behold

ikinci çok komik ya
cemsas çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:08 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.