![]() |
|
Diğer Süper Lig Takımları 4 Büyükler Haricindeki Süper Lig Takımları Hakkındaki Paylaşımlar Buraya... |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3535
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Antalyaspor'da şok!
Antalyaspor kafilesi, dün sezonun ilk kamp dönemini geçirmek üzere Kızılcahamam'a gitti. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Futbolculara verdiğimiz söz yerine getirilmedi. Para ödenene kadar burada kalacağım, sözümüzü yerine getirince kampa gideceğim" dedi. Yeni sezonun ilk hazırlık kampını geçirmek üzere dün Kızılcahamam’a hareket eden Antalyaspor’da ödeme krizi çıktı. Futbolcuların hareket öncesi bir hayli moralsiz olduğu gözlenirken, teknik Direktör Mehmet Özdilek’in açıklamaları, moralsizliğin kaynağını ortaya koydu. Özdilek, verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirterek kampa gitmedi. “Mücadele edeceğim” Neden takımla birlikte Kızılcahamam’a gitmediğini soran gazetecilere Özdilek, “Burada kaldım çünkü oyunculara verdiğimiz bir söz vardı. Maalesef onu yerine getiremedik. Getirene kadar da burada bu mücadelenin içerisinde olacağım ve ondan sonra kampa katılacağım. Verilen sözün yerine getirilmesini bekliyorum” yanıtını verdi. “Önce içeriyi halledelim” Özdilek, “Ümit ediyorum ki yarın (bugün) bu anlamda adım atılır ve biz de gider kampa katılırız diye düşünüyorum. Oyunculara borçların bir kısmını ödemiştik, diğer kısmını gitmeden ödeyecektik ama maalesef bunu ödeyemedik” dedi. Dış transferi de beklemeye aldıklarının sinyallerini veren Özdilek, “Önce içeriyi halledelim” şeklinde konuştu. Ortada bir şey yok "Dış transferle ilgili girişimlerimiz var ama bu çalışmayı yaparken içinde bulunduğumuz bu durum bizi sıktı açıkçası” diyen genç teknik adam, “Bu tarafı halletmeden de diğer tarafa dönmenin bir anlamı yok. Onun için herkesi ciddi anlamda Antalyaspor’a sahip çıkmaya çağırıyorum. Herkes iyi niyetle, bir şeyler yapmaya çalışıyor ama ortada hiçbir şey yok” dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|