![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3537
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "Yeni bir sayfa açmak istiyorum"
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'da, yönetim kurulunun antrenmanlara çıkması için noter kanalıyla davetiye gönderdiği Veli Kızılkaya, ''Bucaspor yönetimi ve camiasından özür dileyip, yeni bir sayfa açmak istiyorum'' dedi. Kızılkaya, yaptığı açıklamada, cuma günü İzmir'e geleceğini ve basın sözcüsü Mehmet Bektur ile görüşeceğini belirterek, ''Hata yaptığımı kabul ediyorum. Bucaspor yönetimi ve camiasından özür dileyip, yeni bir sayfa açmak istiyorum. Bu sezon çok anlamlı bir şampiyonluk yaşadım. Tekrar aynı takımın oyuncusu olmak için çabalayacağım'' dedi. Dört gün önce kasığından bir ameliyat geçirdiğini kaydeden Veli Kızılkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Teknik direktörümüz Kemal Kılıç ile görüşüp, bir çalışma programı alacağım. Büyük olasılıkla Bolu'daki ilk etap kampı sonuna kadar İzmir'deki tesislerde antrenmanları sürdürürüm. Kısa zamanda açığı kapatıp, arkadaşlarımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlarım. Bucaspor Yönetim Kurulu'nun beni anlayışla karşılayacağını umuyorum.'' |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|