![]() |
|
Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair her şeyi bulabileceğiniz yer... |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2009
Teşekkür Etme: 1 Thanked 30 Times in 15 Posts
Üye No: 84106
İtibar Gücü: 1974
Rep Puanı : 67290
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “Doktorlar” dizisiyle dikkatimizi çeken Yeşim Ceren Bozoğlu’nun büyük dedesi Sadrazam Ali Paşa, dedesi ise Devrim Arabaları’nı yapan mühendis ekibinin başı Emir Bozoğlu... Böylesi önemli bir aileden gelen Bozoğlu’nun niyeti de genlerinden gelen devrimci ruhu kullanarak oyunculuk alanında ciddi atılımlar yapmak. Başarılı oyuncu, Elele dergisinin anket sorularını yanıtladı.
Sizi en çok üzecek olay? - Sevdiklerimi kaybetmek... Nerede yaşamak isterdiniz? - İstediğim yerde, dünyanın en muhteşem şehrinde yaşıyorum zaten. Aşığım ıstanbul’a... Yaşayabileceğiniz en mutlu an? - Aşkın olduğu, hayatın ritminin aşka çarpıldığı, dönüştüğü her an! Gerçek hayatta favori kadın kahramanınız? - Annem... En sevdiğiniz müzisyen? - Wagner ve Sokak Çalgıcıları... Bir erkekte en beğendiğiniz özellik? - Şeytan tüyü... Bir kadında en beğendiğiniz özellik... - Neşe... Yapmaktan en mutlu olduğunuz iş? - Oyunculuk... Kimin yerinde olmak isterdiniz? - Kendimden memnunum çok şükür! En sevdiğiniz renk? - Fuşya renk her şeye bayılıyorum. En sevdiğiniz yazar? - Çok var ama galiba en çok ıhsan Oktay Anar’ı seviyorum. En çok isteyeceğiniz özellik? - Muktedir olmak... Hangi hataları hoşgörüyle karşılayabilirsiniz? - İnsaniyet çerçevesinde, iyi niyet dahilinde yapılan hatalara hoşgörü gösterebilirim ... Nasıl ölmek istersiniz? - Foça’da çok eğlenerek, güzel yaşlanarak... Şu anki ruh haliniz? - 10 numara, beş yıldız... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|