![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12092
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HAVUÇLU VE BEZELYELI PILAV
MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 3,5 su bardağı tavuk suyu 1 yemek kaşığı margarin 2/3 bardak konserve bezelye 2 orta boy havuç 1/2 demet dereotu 1/2 çay kaşığı safran yeterince tuz HAZIRLANIŞI Pirinçleri ılık suda yarım saat bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ekleyip, pirinçleri iyice nişastası gidene kadar yıkayıp süzdükten sonra kaynayan suya bırakın ![]() kaynattıktan sonra altını kısın ![]() ![]() pilavın üstüne koyup demlenmesi için 15 dakika bekleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|